Autor: mi
Datum objave: 25.08.2017


Gustafsson: Ako Jonesov i B nalaz bude pozitivan bilo bi najbolje da završi s MMA-om

Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je da je prije Jonesovog pada na doping testu organizacija radila na borbi između prvaka u poluteškoj i prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića.

Prije nego je 'Bones' bio pozitivan na anabolički steroid Turinabol, kružile su glasine da se razgovara i o revanšu s Alexanderom Gustafssonom 2. prosinca na UFC-u 218. To mu je bio drugi pad na doping testu. Prije izricanja kazne ima pravo na saslušanje, a prijeti mu suspenzija od 4 godine.

Šveđanin je pružio najjtežu borbu nedodirljivom Jonesu u rujnu 2013. Amerikanac je tada slavio jednoglasnom odlukom sudaca u vrlo izjednačenom i brutalnom meču.


"Vrlo je teško nešto govoriti prije nego čujemo cijelu priču. Vidjet ćemo što će reći B nalaz. Ako se pokaže točnim, to će biti šteta za cijeli sport, šteta za DC-a koji je izgubio svoj pojas protiv njega i šteta za sve fanovve" izjavio je za Mmabetz.se.


"Ako se ispostavi da je zaista bio pozitivan to je tužno i za mene. radovao sam se borbi s njim. Želio sam osvetu. Jesam li iznenađen? Nisam, ništa u vezi tog čovjeka me više ne iznenađuje. Ali, neću ga još osuđivati, ne dok sve ne saznamo.  Ali, ako je istina, onda bi bilo najbolje da završi s MMA-om."


1080
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Alexander Gustafsson, doping
Najpopularnije
Najnovije