Autor: mi
Datum objave: 24.01.2016


Habazin: Ako sam ja laka protivnica zašto još jednom ne uđe sa mnom u ring

Ivana Habazin ne odustaje od revanša sa Cecilijom Braekhus.

Najbolja hrvatska boksačica odradila je lagani meč u prosincu u Samoboru nakon više od godinu dana pauze, a 'Prva dama' svjetskog boksa nije nastupala čak od studenog 2014.


Habazin je poslala novi poziv za revanš.

"Cecilia, više od godinu dana izbivala si iz ringa kao i ja. Tvoji fanovi kažu da sam ja laka protivnica, pa ako je to istina zašto još jednom ne uđeš sa mnom u ring".

Boksačicama je vrlo teško pronaći kvalitetne mečeve. Habazin je put do nove borbe s neospornom svjetskom prvakinjom u velteru planirala preko europske titule, ali možda postoji i drugi put.

"Nemam još neku potvrdu, sve će se znati kroz 15 dana. Možda i neće biti borba za europsku, nego za neku svjetsku titulu... Ali, čula sam da je navodno Cecilia htjela raditi povratnički meč od osam rudni, pa bih joj ja mogla bit protivnica s obzirom da nije boksala više od godinu dana. Ali ja želim raditi  meč za titule ili ništa. Jer ako pobijedim nikom ništa, njoj titule ostaju, a za taj meč moram se spremati jednako kao i za meč za titulu" izjavila je Ivana za Cro Ring.


Braekhus je pobijedila Habazin u meču za ujedinjenje naslova jednoglasnom odlukom nakon 10 rundi u rujnu 2014. u Kopenhagenu.






1751
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin, Cecilia Braekhus
Najpopularnije
Najnovije