Autor: mi
Datum objave: 06.04.2016


Habazin: Još uvijek sam mlada i gladna i dat ću sve od sebe da donesem pojas u Hrvatsku

"Ovo je moj veliki povratak i ogromna prilika da ponovno budem na vrhu. Ovo mi je prva borba ove godine, ali to me samo motivira da grizem jače" počela je intervju za Sauerland Ivana Habazin.

Bivša IBF-ova svjetska prvakinja u velteru 23. travnja u Stockholmu se bori za WBC-ov pojas u supervelteru protiv Šveđanke Mikaele Lauren (26-3, 11 KO).

"Mikaela je vrlo dobra protivnica, dobro trenira i uvijek je spremna, ali ja sam još uvijek mlada i gladna i dat ću sve od sebe da donesem pojas u Hrvatsku."

Habazin se nada da bi je pobjeda mogla dovesti do revanša sa Cecilijom Braekhus od koje je izgubila jednoglasnom odlukom 2014.


"Moj najveći san je revanš sa Cecilijom Braekhus i to me motivira da idem naprijed i nastavljam."

Habazin je rekla i da bi u budućnosti borba između Šveđanki Mikaele Lauren i Klare Svensson bila vrlo zanimljiva.

"Sudeći po njihovoj popularnosti to je definitivno moguće. Nije lako reći tko bi pobijedio, ali po onome što ja vidim, Klara ima daleko bolju tehniku, mlada je i vrlo agresivna, dok je Mikaela fizički jača, ali to nije ključno. Tako da mislim da Klara ima prednost ako dođe do njihove borbe."

Na priredbi u švedskom glavnom gradu IBF-ov interkontinentalni prvak u poluteškoj kategoriji Erik Skoglund bori se protiv Ryna Liebenberga, dok se Otto Wallin sastaje s Brazilcem Irineuom Beatom Costom Juniorom.

561
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin
Najpopularnije
Najnovije