Autor: mi
Datum objave: 14.09.2014


Habazin najavila kraj karijere

'Bog ima drukčiji plan za mene i ovaj meč je najvjerojatnije kraj, zadnji meč u karijeri'

Nakon poraza jednoglasnom sudačkom odlukom od Cecilije Braekhus u meču za ujedinjenje naslova u velteru u Kopenhagenu, Ivana Habazin obratila se svojim prijateljima i fanovima preko facebooka porukom u kojoj je najavila kraj karijere:


"Eto, završila je i ta borba! Hvala vam svima na silnim porukama podrške! Izgubila sam! Bio je ovo jako dobar meč. Drago mi je da je Cecilia pobijedila, stvarno je zaslužila, bila je bolja i stvarno je najbolja na svijetu, svaka joj čast. Nisam nezadovoljna, jako sam zadovoljna sa svojom izvedbom, moglo je to i bolje, no danas nije išlo. 

Naglasit cu prije svega - Veliko HVALA mom treneru, ocu, prijatelju, po meni najboljem treneru na svijetu, glavnom covjeku u cijeloj ovoj priči!  Hvala Daniela Ratković i Domagoju, hvala Ivan Švajger, hvala Karlo Reinholz, hvala Pequeña Dolly, hvala  Ivana Premur,

Hvala vam što ste pratili mene i ovaj moj rad u ove četiri godine. Hvala mojoj obitelji i prijateljima. 


Ono sto ću reći za kraj, drago mi je da je ova agonija, mogu je tako nazvati završila, jer su ove 4 godine osim trenera, mene i bliskih ljudi koji su imali strast, entuzijazam i ljubav prema boksu, sad iza mene. Ovo je bio povijesni meč ženskog boksa, 3. put u povijest boksa uopće, bila mi je izuzetna čast prisustvovati tome. Zašto sam ovaj rad nazvala agonijom. Jednostavno, bez podrške ikoga, naročito države išli smo naprijed i gazili, dizala sam se rano, nisam spavala noćima, tražila sam rješenja, zanemarila sam prijatelje, zaboravila sam uživati, podredivši sve jednom cilju - biti prvakinja svijeta. 


U tome sam uspjela, no Bog ima drukčiji plan za mene i ovaj meč je najvjerojatnije kraj, zadnji meč u karijeri! Jednostavno, ne postoji veći meč od ovog trenutka i to ne želim kvariti! Bih li ikad mjenjala ove 4 godine, odgovor je NIKAD! Sve u svemu sretna sam, dala sam sto posto sebe i hvala svima jos jednom!"

1480
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin
Najpopularnije
Najnovije