Autor: mi
Datum objave: 05.10.2019


Habazin: Nema tih novaca za koje bih sutra ušla u ring

Ivana Habazin javila se preko Facebooka nakon sramotnog napada na njenog trenera Jamesa Alija Bashira.

Hrvatska boksačica trebala se u Flintu u Michiganu boriti za WBO i WBC naslove svjetske prvakinje u supervelteru protiv dvostrke olimpijske pobjednice Claresse Shields.


Prije vaganja Ivanin trener je provjeravao vagu i posvađao se sa sestrom Claresse Shields. 
Nakon toga je napadnut i završio je krvav na podu te je prevezen u bolnicu na operaciju.


Američka boksačica, koja je i rođena u Flintu,  objavila je video na YouTubeu u kojem tvrdi da je Bashir provocirao i vrijeđao njenu sestru zato jer je gay, te je rekla da ga nitko iz njenog tima nije napao.


Dodala je i da očekuje da će Habazin odraditi meč jer se njoj nije ništa dogodilo i da može dovesti novog trenera dan prije borbe.


Habazin je razumljivo odustala od borbe.

"Ljudi hvala vam svima na podršci i na porukama podrške za oporavak mog trenera. Ja sam dobro, trener će biti dobro nakon operacije. Samo ću reći kad se vratim i kad sve ovo završi imat ću presicu da ne dajem izjave jednu po jednu i reći što  se sve događalo pogotovo u zadnjim danima. No unatoč tome rekli smo idemo na meč, spremna sam i onda smo doživjeli ovo što je sramota za sport. Sve u svemu nema meča, nema tih novaca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu!!"




2892
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin
Najpopularnije
Najnovije