Autor: mi
Datum objave: 09.01.2020


Habazin: Radujem se što ću nasilnici dati ogromnu dozu poniznosti i pokazati joj kako izgledaju prave boksačke vještine

James Ali Bashir zbog ozljeda zadobivenih na vaganju u listopadu za otkazanu borbu između Habazin i Shields nije mogao trenirati hrvatsku boksačicu.

Stoga će Ivani Habazin u kutu za borbu za WBO i WBC naslove svjetske prvakinje u supervelteru stajati Steve Upsher Chambers, mlađi brat bivšeg izazivača za naslov u teškoj kategoriji Eddieja Chambersa.


“Odmah smo se povezali. Rekla sam mu: OK, ideš sa mnom. On je definitivno bio najbolji izbor. Ima puno iskustva u ringu u velikim borbama i definitivno sam naučila neke nove stvari. Promijenio je moj stil. To nije bilo lako u početku, ali uspjeli smo. Jako sam sretna što mogu raditi s njim i šokirat ćemo sve zato jer sam potpuno drugačiji borac i nikad nisam bila u boljoj formi” izjavila je Habazin koja se pripremala u Hrvatskoj.


Hrvatska boksačica ponašanje dvostruke olimpijske pobjedince Shields nazvala je nasilničkim. Nakon što je njen polubrat napao i ozlijedio Bashira uoči vaganja, Amerikanka je tek naknadno izjavila da joj je žao što je zvučalo dosta neiskreno.

„Odlučila sam u svojoj domovini pokrenuti kampanju protiv nasilja. S obzirom da se borim s GBOAT (greatest bully of all time  - najveća nasilnica svih vremena) ovo je idealno vrijeme za početi kampanju.


„Iskoristiti ću ovu priliku i radujem se što ću nasilnici dati ogromnu dozu poniznosti i pokazati joj kako izgledaju prave boksačke vještine. Možete očekivati da ćete vidjeti kako netko napokon boksa s ovom nasilnicom. Ona se i dalje bori kao da je u amaterima. Ona još nije srela nikoga tko je se ne boji i tko nije zastrašen njenim sranjima. Nikad nije srela nekoga tko će joj uzvratiti i održati joj predavanje. Ona priča o omalovažavanju, a nema pojma što to znači. Svaki put kad otvori usta nekoga omalovažava. Ona je sramota za ženski boks i sport generalno.”

3190
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin
Najpopularnije
Najnovije