Autor: mi
Datum objave: 05.02.2020


Harija ove godine čeka presuda u vezi tužbe Enfusiona

Badra Harija ove godine čeka razrješenje spora s Enfusionom.

Kick boks promocija tužila je marokanskog borca na sudu u belgijskom Gentu zbog kršenja ugovora.

Nakon prve borbe s Ricom Verhoevenom u prosincu 2016., Hari je potpisao ugovor prvo s Enfusionom, a ubrzo zatim i s Gloryjem koji se javio nakon što je čuo da je najveća zvijezda kick boksa stavila potpis na ugovor s konkurentom.

Bivši K-1 prvak ugovor smatra ništetnim jer nisu ispunjene točno definirane financijske obveze.

Iz Enfusiona kažu da su u Gloryju čuli da su oni potpisali ugovor s Harijem i potom mu uputili izdašniju ponudu. Tvrde da borac misli da se može izvući iz ugovora zato jer je dio novca koji je trebao biti plaćen unaprijed kasnio pola sata. 


Menadžer i odvjetnik Badra Harija, Jacques de Wit, kaže da je kick bokser imao 'nacrt ugovora' s Enfusionom, ali da je rok za uplatu novca bio strogo definiran.

"I to je bio odlučujući faktor. U više navrata to smo vrlo  jasno dali do znanja i tako piše na papiru. I također nije istina da su kasnili pola sata. Nakon toga počeli smo pregovarati s drugim organizacijama" rekao je de Wit.

Ebfusion je odgovorio na ove tvrdnje: "Postoji pismo razmijenjeno između odvjetnika po kojemu se slažu s kašnjenjem transakcije. To imamo na papiru. Dogovor je postignut i ugovor potpisan. Novac je plaćen i pregovori oko detalja su se vodili dugo nakon što je novac već bio uplaćen. Sada je na sucu da odluči."

Sudac u Gentu odluku o ovom slučaju donijet će u studenom. Nije poiznato koliku odštetu Enfusion traži. 


Hari se u međuvremenu još dva puta borio za Glory – protiv Hesdyja Gergesa, te u revanšu s Verhoevenom.



683
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari, Enfusion
Najpopularnije
Najnovije