Autor: mi
Datum objave: 01.11.2019


Harris otkazao borbu s Overeemom zbog nestanka pokćerke, Francuz u usponu Cyril Gane saznao sljedećeg protivnika

Walt Harris (13-7, 6-6 UFC) otkazao je nastup u glavnoj borbi večeri protiv Alistaira Overeema (45-17-1NC, 10-6 UFC) 7. prosinca u Washingtonu.

Razlog je nestanak njegove pokćerke.

19-godišnja Aniah Blanchard nestala je u srijedu i policija još traga za njoj. Pronađen je njen oštećen automobil u blizini Auburna u Alabami i policija sumnja da je napadnuta i ozlijeđena.

 

Nakon što je prošlog vikenda heel hookom 14 sekundi prije kraja borbe svladao Don'Talea Mayesa, Cyril Gane (5-0, 2-0 UFC) dobio je protivnika za svoju već treću borbu u UFC-u od debija u kolovozu.

Nova nada teške kategorije 21. prosinca u južnokorejskom Busanu borit će se protiv Tannera Bosera (17-5-1, 1-0 UFC). 28-godišnji Kanađanin u debiju za američku promociju sredinom listopada je pobijedio Daniela Spitza jednoglasnom odlukom.

28-godišnji Gane za UFC je debitirao u kolovozu u Urugvaju i arm-triangle chokeom u prvoj rundi pobijedio Brazilca Raphaela Pessou.

U glavnoj bporbi priredbe u Busanu sastaju se Brian Ortega i 'Korean Zombie' Chan Sung Jung. Aleksandar Rakić bori se s bivšim izazivačem za naslov u poluteškoj kategoriji Volkanom Oezdemirom.



Foto: Adam Hagy

659
Kategorije: Boks
Tagovi: UFC, Alistair Overeem
Najpopularnije
Najnovije