Autor: mi
Datum objave: 11.04.2017


Hatley tuži Dona Kinga pred borbu za svjetski naslov

Dona Kinga tuži njegov boksač Charles Hatley (26-1-1, 18 KO).

I to samo dva tjedna prije borbe ua WBC-ov naslov u supervelteru protiv Jermella Charla.

"Mislim da mi se ovo nikad nije dogodilo u svim ovim godinama otkako sam u boksu" izjavio je King.

"Charles Hatley mi dođe s odvjetnikom, menadžerom i ocem i zamoli me da mu pomognem da dođe do borbe za naslov svjetskog prvaka. Potpiše ugovor o promociji i osiguram mu borbu za naslov protiv Charla."

"Charles je isti onaj borac koji nije mogao dobiti borbu za titulu od svog prethodnog promotora i ja mu pomognem i osiguram borbu za naslov svjetskog prvaka u prvoj sljedećoj borbi. To je borac koji je dobio devet borbi u nizu i ima sjajn omjer od 26-1-1. Ja mu donesem borbu za naslov, a on meni tužbu."

King je sklopio dogovor s kopromotorom/menadžerom Alom Haymonom.

"Ovo je najluđa stvar koju sam ikad vidio. Charles se sprema za borbu i istovremeno promijeni odvjetnika i taj tip nagovori Charlesa da me tuži nakon svega što sam napravio za njega i njegovog oca.

I Hatleyev menadžer Lee Holliday je na strani Dona Kinga.


"Don King je bio vrlo transparentan u pregovorima s Charlesom Hatleyem. Bio sam i još sam uvijek vrlo razočaran, najblaže rečeno, zbog tužbe. Ovo je situacija bez presedana da boksač tuži dva tjedna prije borbe za svjetski naslov. To je sigurno potpuno nepošteno prema promotoru koji nam je donio borbu za svjetski naslov. To je nepošteno i prema borcu koji bi trebao misliti samo o borbi života."




982
Kategorije: Boks
Tagovi: Don King
Najpopularnije
Najnovije