Autor: Admin
Datum objave: 26.07.2011
Komentari:
0,00


HAYE PROTIV VITALIJA U 2012.-OJ

Sauerland pretpostavlja

Kopromotor borbi Davida Hayea, njemčaki Sauerland javlja kako vjeruje da će britanski boksač ući u ring s Vitalijem sljedeće godine...

 

Iako se bivši svjetski prvak prema WBA verziji tek treba izjasniti hoće li ući u ring s Vitalijem Klitschkom, Kalle Sauerland smatra da će dvojica boraca ući u ring sljedeće godine. David Haye je nedavno poražen od mlađeg brata Wladimira u borbi za IBF/WBO i WBA titulu prvaka. Nakon 12 rundi borbi Wladimir je slavio odlukom sudaca.

 

Haye je također nedavno izjavio kako nema interesa za borbu protiv Vitalija, ali želi još jednom ući u ring s Wladimirom kako bi mu se osvetio za poraz.

 

S druge strane Wladimir nije pretjerano zainteresiran za borbu s Britancem, ali ukoliko bi pobjedio Vitalija vjerujemo da bi mu bio postavljen crveni tepih za borbu s Wladimirom.

 

-          Realno, Klitschkovi još uvijek trebaju Davida Hayea. Borba s Vitalijem nije problem. Vitalij je rekao kako želi borbu s Hayem. Mislim da Haye uopće ne razmišlja o drugim borbama. – izjavio je Kalle Sauerland.

 

Sauerland svakako ima svojih interesa u toj borbi pa je i logično da želi nabrijati boksače kako bi ušli u ring, pitanje je može li Haye učiniti nešto protiv Vitalija.

2746
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Vitalij Klitschko, David Haye
Komentari
# 2 Dana 28.07.2011 - 10:42 crocop ... je rekao/la:
pa boljega izivaca od davida haye trenutacno u teskoj kategoriji nema
 
# 1 Dana 27.07.2011 - 18:31 xman ... je rekao/la:
bog te mazo vitali će ga deklasirati,to je najsnažniji boksač ikad
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije