Autor: mi
Datum objave: 28.01.2020


Hearn: McGregor je veći od UFC-a. Plesat ću za njega ako treba

Eddie Hearn bi volio raditi s Conorom McGregor ako se ponovno vrati u boksački ring.

Irac je u ljeto 2017. boksao s Floydom Mayweatherom u meču koji je uprihodio stotine milijuna dolara i britanski promotor smatra da je 'Notorious' veći od UFC-a.

„Volim misliti da bih ja bio taj kojeg će nazvati aji se odluči vratiti u boks".


„On ima dovoljno veliki brand, skoro da me zapravo i ne treba. To je donekle slično situaciji s Gennadyjem Golovkinom kojeg zastupamo. On bi to mogao i sam, ali mi to možemo napraviti bolje zajedno s njim. Ne za njega, već s njim” izjavio je Hearn.

“Jednom kad borac dođe na tu razinu onda je to partnerstvo. Nekome poput Conora ćete reći: Znamo da si ti šef, ti si brand. Ali, iza scene, u smislu prihoda, PR-a, logistike i menadžmenta općenito kako bi ti olakšali život, mi smo najbolji koji postoje. Takav je naš odnos s Gennadyjem Golovkinom.”


“I kad dođe do takvih poslova osjećate se počašćenim, jer ti su momci mogli to napraviti s bilo kim drugim, ali su prepoznali nas i rekli: Želim raditi s Matchroomom."



McGregor je na ove laskave komentare odgovorio preko Twittera porukom: Eddie pleši za mene.

 

Hearn kaže da to uopće nije problem.

“Ne znam zapravo što to znači kad kaže: Eddie pleši za mene. Je li to dobro ili loše? Pitao sma neke ljude okolo, kažu da je dobro. Prijatelju, napravit ću što god hoćeš. Plesat ću za Conora. Nema problema. Za Conora ću plesati cijeli dan. Samo potpiši za Matchroom i plesat ću cijeli dan, Plesat ću koliko hoće.”

“Ovo je prilično zabavno. Pogledate obavijesti na svom telefonu i pomislite: O, sranje! Conor je tvitao o vama. Rekao sam da je legenda. Je. Pretpostavljam da će se držati MMA-a. Što god on radio, svaka prilika da budemo povezani s njim i njegovom promocijom bio bi san.”

“Ako Conor želi raditi s nama uvijek stojimo na raspolaganju. Kad pogledam sve borce, kad pogledam sve samopromotore Conor McGregor je na vrhu. Sreo sam ga samo na minutu, tako da ga ne poznajem osobno, ali imam ogromno poštovanje prema njemu.”

“Prvo zbog onoga što je napravio u oktogonu i drugo zbog onoga što je napravio za svoj posao, način na koji se nosi i promovira sam sebe. U tom smislu nikad nije postojao nitko poput njega. UFC je bio brand i nije bilo bitno tko ste, niste bili veći od UFC-a. Ali sada je Conor McGregor veći od UFC-a, to je stvarnost. On je sada UFC.”




Foto: Express.co.uk

1377
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Eddie Hearn
Najpopularnije
Najnovije