Autor: mi
Datum objave: 17.04.2019


Hearn: Osmorica boksača su u igri ako bude trebalo zamijeniti Millera

Nakon što je objavljeno da je pao na doping testu upitno je hoće li Jarrell Miller dobiti priliku za borbu s Anthonyjem Joshuom.

Neporaženi Njujorčanin trebao je 1. lipnja na domaćem terenu izazvati WBA, WBO, IBF i IBO prvaka u teškoj kategoriji, ali to sve sada visi u zraku.

Joshuin promotor Eddie Hearn kaže da njegov boksač ne odustaje od debija na američkom tlu prvog dana lipnja.

"U stalnom smo poslu, očigledno. Pričao sam s AJ-om - 1. lipnja, Madison Square Garden, sve i dalje stoji. Isto tako očito dobili smo pozive brojnih teškaša koji su osjetili miris novca i žele se boriti za naslov u teškoj kategoriji. Počet ćemo s onima koji imaju kredibilitet i koji su iskreni."


"Svi smo ekstremno razočarani. To je borba koju smo željeli. Bila je to dobra borba. Millerov tim ju je očito želio. Vidio sam tvit koji kaže: Jarrell Miller je dobio na lutriji i samo je trebao unovčiti listić, a nije to napravio."


"Bez da mu ljubim dupe, AJ-eva reakcija je bila nevjerojatna. On je prva osoba koju sam nazvao. Rekao mi je: Šališ se. Iskreno, nije zvučao iznenađeno. Rekao je dalje: OK, tko je sljedeći. Pitao sam ga koga želi, odgovorio je da mu je svejedno. Nema problema. Bilo koga."


"Mislim da nije presretan s Jarrellom Millerom posebno zbog onoga što je govorio. Ako i B nalaz bude pozitivan veliko je pitanje s kim će se boriti. Situacija s Millerom ne izgleda dobro za sada. Pojavile su se mnoge prepreke uključujući i ugovorne. Trenutno razmišljam o tome tko će biti zamjena."

"Nismo razmišljali o promjeni datuma. Već smo prodali 17 000 ulaznica, dolazi 10 000 Britanaca".

Od potencijalnih protivnika čini se da je prilici najbliže Luis Ortiz.

"To je borba koja mi se sviđa. To je idealan scenarij. Ovo je velika borba. Njegov tim nam se javio, iz njihovih riječi osjećam da misle da on neće biti spreman, ali ja se ne slažem s njima. Neki bi rekli da je on teži protivnik od Jarrella Millera."


"Vidio sam da je Manuel Charr rekao da smo u pregovorima. Nismo. Poslao mi je poruku u kojoj kaže da bi prihvatio borbu. On je regularni WBA prvak. On je na popisu osmorice koje razmatramo."

"Ostale opcije su Adam Kownacki, Michael Hunter, Kubrat Pulev, javio se David Haye i rekao da ako Dereck Chisora ovog vikenda nokautira Gashija uputit će izazov Joshui i da radimo s tim što hoćemo. Pulev je borba koja nam se sviđa. Joseph Parker

ponudio se za revanš, ali ne mislim da je to opcija. Mislim da je Joe Joyce dobar borac ali da još nije na razini izazivača. Dillian Whyte želi se boriti s Joshuom u lipnju, to je malo čudno, ali on neće biti spreman za 1. lipnja. Priprema se za borbu u srpnju."


"Ovo je ludilo, ali takav je boks. Mislim da bilo koji borac kaže da mu sedam tjedana nije dovoljno za pripremu kad se ne mora kao u drugim kategorijama brinuti o težini traži izgovor."

No, ponovio je da je Luis Ortiz prvi izbor.

"Da. I to je prvo ime koje mi je Joshua sinoć dao."


889
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Luis Ortiz, Jarrell Miller
Najpopularnije
Najnovije