Autor: Admin
Datum objave: 15.10.2013
Komentari:
5,00


HODANJE JE ZA VITKOST

Najbolje rješenje

Ukoliko ste od ljeta nabacili koju kilicu, vrijeme je da ih pred Božićne praznike i skinete, pročitajte kako...

 

Jednostavno je, besplatno je, a pozitivan rezultat vam je zagarantiran. Još samo trebate uklopiti ovaj način mršavljenja u svoj dnevni raspored. Budući da je dovoljno fleksibilno, možete sami odabrati kada ćete hodati.

 

Zapravo, ovaj način mršavljenja je toliko jednostavan i prirodan, da ni ne izgleda kao poseban plan za mršavljenje. Nije vam potrebna nikakva dodatna oprema, ne trebate odlaziti u neku dvoranu ili teretanu, a može promijeniti vašu figuru i sve to bez posebne dijete.

 

 

 

Stručnjaci kažu da oko 10.000 koraka dnevno ima vrlo pozitivan utjecaj na vaše zdravlje: snizuje krvni tlak, smanjuje rizik od bolesti srca, mogućnost pojave dijabetesa i pozitivno djeluje na sprečavanje raka dojke. Ako vas plaši ova brojka od 10.000 koraka, prevedeno to je 1 sat brzog hodanja ili oko 7,5 km.

 

Ovisno o vašoj kondiciji, sposobnosti i sklonosti, možete izabrati između nekoliko stilova hodanja – svakodnevnog laganog hoda, fitness hodanja, brzog hoda i kombinacije hodanja i trčanja. Ako želite više smršavjeti prijeđite više kilometara i hodajte bržim tempom. Možete sagorijeti više kalorija, iz sata u sat, svaki dan, čak i kad spavate, jačanjem mišića. Kada povećavate mišićnu masu, vaš se metabolizam ubrzava, a time i broj kalorija koje se sagorijevaju kada mirujete.

2363
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness, Zdravlje
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije