Autor: mi
Datum objave: 19.02.2020


Holyfield, Pacquiao i Sugar Ray prognoziraju revanš Wildera i Furyja

Kako se približava revanš između Deontaya Wildera i Tysona Furyja sve više slavnih boksača daje svoje prognoze.

Amerikanac ovog vikenda u Las Vegasu protiv ‘Kralja Cigana’ 11. put brani WBC-ov naslov u teškoj kategoriji.


Pogledajte kako velikani ringa prognoziraju meč u MGM Grand Garden Areni.

Sugar Ray Leonard, svjetski prvak u 5 težinskih kategorija i član Kuće slavnih

“Naginjem pobjedi Deontaya Wildera, moguće nokautom, ali iskreno, ne mislim da će ijedan završiti nokautiran. Mislim da Wilder nema samo snagu u desnoj ruci, već da je napravio napredak i u pripremanju tog udarca. S druge strane, znam da Tyson Fury ima sjajne boksačke sposobnosti i odličnu bradu što je pokazao digavši se poslije ona dva nokdauna u njihovoj prvoj borbi. Na kraju, mislim da je Wilder uvijek u formi i da će koristiti svoju brzinu i snagu kako bi odradio posao.”

Manny Pacquiao, WBA prvak u velteru, jedini svjetski prvak u 8 težinskih kategorija

“Nikad se ne kladite protiv udarača, posebno ne protiv nekoga kao što je Deontay Wilder. Gledam na Wildera kao na Mikea Tysona, još jedan udarač. Mislim da će Wilder dobiti revanš s Furyjem nokautom u 10. rundi.”

Thomas Hearns, član Kuće slavnih, prvi boksač koji je postao svjetski prvak u pet težinskih kategorija

“Deontay Wilder može boksati i doći do pobjede, ali mislim da će njegova snaga biti ključna razlika u revanšu s Tysonom Furyjem. Vjerujem da će borba ponovno otići do odluke, ali ovaj put Wilder pobjeđuje.”


Evander Hoylfield, bivši nesporni svjetski prvak u cruiserweightu i teškoj kategoriji, član Kuće slavnih

“Biram Deontaya Wildera. Baziram to na njegovom samopouzdanju i činjenici da radi sve prave stvari kako bi ostao u sjajnoj formi i predan je svom zanatu. Wilder nije samo neki veliki tip s jakom desnicom. S vremenom je postao proračunat sa svojim pristupom. Zato mislim da će pobijediti u drugoj borbi s Tysonom Furyjem.”


Larry Holmes, član Kuće slavnih, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji

“Wilder će nokautirati Furyja u 7. ili 8. rundi ako bude radio ono što znam da može, a to je držati se podalje, koristiti prednji direkt i bacati desnicu preko prednjeg direkta.”


Keith Thurman, bivši svjetski prvak u velteru

“Ja sam za Wildera, koji je jedan od najopasnijih udarača u povijesti boksa. Ima nešto u tome kad prvi put stupite u ring s protivnikom. Nikad ga niste vidjeli, niti on vas. Ali, Wilder sada zna protivnikove kretnje, brzinu i taktiku. Fury naravno zna plesati, kretati se i mijenjati tempo. Ali, dok god ga Wilder bude mogao pratiti i kretati se s njim vjerujem da će napraviti ono što najbolje radi. Vjerujem da Wilder može završiti borbu u bilo kojem trenutku.”


Mikey Garcia, bivši svjetski prvak u četiri težinske kategorije

“Predviđam Wilderovu pobjedu nokautom u 8. rundi. Wilder će biti puno agresivniji nego u prvoj borbi. Uhvatit će Furyja velikim udarcem u osmoj rundi.”

Paulie Malignaggi, bivši svjetski prvak u dvije težinske kategorije

“Osjećam da će Fury dobiti na bodove, ali ovo je borba između najboljih boraca teške kategorije.  Na Wilderu je teret da promijeni nešto, dok ako se Fury bude borio na isti način velike su šanse da će vjerojatno pobijediti odlukom sudaca. Mislim da Fury mora paziti da ne postane neoprezan, ali Wilder se ne može boriti tako da samo vjeruje da ga može pogoditi jendim udarcem i završiti. Fury je sjajan boksač koji će drugi put vjerojatno bolje izbjegavati udarce jer zna što ga čeka.”


Luis Ortiz, bivši izazivač za naslov u teškoj kategoriji

“Wilder će pobijediti sudačkom odlukom. Fury će poštovati Wilderovu snagu i oklijevat će s obzirom na Wilderovu zadnju borbu sa mnom i na iskustva iz njihove prve borbe. Brinut će ga da ne primi Wilderov udarac.”


Bermane Stiverne, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji

“Mislim da će Wilder nokautirati Furyja. Samo je pitanje kada će ga pogoditi desnom rukom ili lijevim krošeom i završiti. Wildera je njegova snaga spasila u zadnjoj rundi s Furyjem prošli put, ali mislim da Fury nakon što je osjetio Wilderovu snagu neće moći to izbaciti iz glave.”
2104
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije