Autor: mi
Datum objave: 22.05.2020


Holyfield: Wilder je primio svaki udarac koji je Fury bacio. Izgledalo je kao da je zapeo u blatu

Evander Holyfield dao je savjet Deontayu Wilderu uoči treće borbe s Tysonom Furyjem.

34-godišnji Amerikanac i tri godine mlađi Britanac treći put bi se za WBC-ov naslov u teškoj kategoriji trebali boriti do kraja godine.


Prvi meč u prosincu 2018. završio je bez pobjednika vrlo dvojbenom odlukom sudaca jer je Fury, iako je dva puta tijekom borbe završavao na podu, trebao dobiti na bodove. U revanšu u veljači ‘Kralj Cigana’ u potpunosti je dominirao i prisilio Amerikančev kut da u sedmoj rundi prekine borbu.


Holyfield kaže da Wilder mora više koristiti prednji direkt kako bi njegov ubojiti zadnji desni direkt bio još opasniji.

“Wilder mora držati ruke gore i ne dozvoliti da mu opet razbije bubnjić. Primio je svaki udarac koji je Fury bacio. Izgledalo je kao da je zapeo u blatu” izjavio je ‘The Real Deal’ za Boxing Scene.

“Mahao je rukama kao da su mu preteške. On obično ne prima toliko udaraca, ima dovoljno energije za kretanje. Mora da mu se nešto dogodilo tijekom borbe.”

Misli da je udarac u uho nanio veliku štetu.

„Meni je Lennox Lewis u našoj prvoj borbi probio bubnjić. Molio sam se da ne odustanem. Borio sam se protiv protivnika koji je bio veći od mene, jednako vješt, a nisam imao ravnotežu. Ali, sabrao sam se i izdržao. No, samo sam htio stati i prekinuti meč. Nisam imao ni malo vatrene moći. Da mi sin nije bio u gledalištu sigurno bih odustao. Ali, nisam htio da ga zezaju i da kažu da čim sam se našao pod pritiskom da sam odustao.”


Holyfield nije mislio da je dobra ideja što Fury otvoreno govori na koji će način pobijediti Wildera u drugoj borbi.

“Fury je najavio da će navaliti na njega, a ja sam pomislio: Sranje, Furyja će nokautirati. No, nabio je pritisak i riješio ga.”

1062
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Evander Holyfield, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije