Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Hong Man Choi ide u pjevačke vode

Uspješan K-1 borac Hong Man Choi je izgleda odlučio ući u zabavljačke vode i to kao reper. Choi pjeva u duetu sa bivšim modelom Kang Soo-hee, koja je također odlučila započeti pjevačku karijeru. Duet će pustiti u prodaju svoj prvi album idući mjesec. Naziv dueta je , ironično, "Ljepotica i Zvijer" (Beauty and the Beast). U noćnom klubu u južnom Seulu je snimljena naslovnica albuma.

Ovo nije prvi puta da Choi pokazuje zabavljačke talente. Choi je došao u K-1 iz tradicionalnog Korejskog hrvanja po imenu ssirum, tamo je stekao naziv Techno Golijat jer je plesao nakon svake pobijede.

"Volim plesati i bio sam dobar plesač dok sam bio student" rekao je Choi.  "Uvijek sam sanjao da postanem pjevač uvijek kad sam vidio pjevače na televiziji".

Choi pati od bolesti koja uzrokuje konstantan rast. Sada ima 27 godina, visok je 218 centimetara i težak 160 kilograma. Visina ga je spriječila u karijeri zabavljača pa se počeo baviti borilačkim sportovima.

"Iako imam debi kao pjevač, ja sam atleta i sport mi je najvažnija stvar" izjavio je Choi. Unatoč snimanju albuma, nije odustao od borilačke karijere te se sprema za borbu idući mjesec. Slijedeći Choiev protivnik je Francuz Jerome Le Banner. Borba će biti 8. prosinca na K-1 World Grand Prix Final u Yokahami.

Do sada Choi ima vrlo uspješnu karijeru u K-1 sa 12 pobjeda i samo 3 izgubljene borbe. Gubio je od Remya Bonjaskog, Mighty Mo-a i od Jeromea Le Bannera. Samo jednom je bio nokautiran, Mighty Mo je u drugoj rundi uspio dohvatiti Choia po bradi unatoč povećoj visinskoj razlici. Choi je pobijedio Moa u revanšu sudačkom odlukom. Uz K-1 karijeru našao je vremena i za jednu MMA borbu protiv Bobbya Ologuna koga je porazio tehničkim nokautom.

2056
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije