Autor: mi
Datum objave: 22.12.2018


Hopkins: Golovkin, Canelo, Charlo i Jacobs bi trebali održati turnir

Bernard Hopkins partner je u Golden Boy Promotionsu koji vodi Canelovu karijeru.

Legendarni 'B-Hop' u Madison Square Gardenu je pratio Meksikančevu uvjerljivu pobjedu protiv Rockyja Fieldinga.

Hopkins se i sam tijekom karijere dvaput borio u 'Meki boksa', a 2001. tamo je nokautirao Felixa Trinidada.

Bio je vrlo zadovoljan Canelovom izvedbom.


"Udarci u tijelo i glavu bili su vrlo impresivni. Nije bilo na Rockyju da se dokaže već na Canelu. Htio je rano završiti borbu."


Hopkins je bivši svjetski prvak u srednjoj i poluteškoj kategoriji. Vjeruje da se Canelo simultano može boriti u kategorijama od 72.6 i 76.2 kilograma gdje drži naslove svjetskog prvaka.

"Canelo izgleda iznimno jak na 76.2 kilograma. Definitivno može braniti oba pojasa. Znamo da ima obveze u srednjoj kategoriji, ali može usrećiti dvije kategorije. Nisam vidio grama sala na njemu i njegovo tijelo to može podnijeti bez problema. Izgledao je snažnije i činilo se da mu je ugodnije na toj težini."


Što se tiče sljedećeg koraka Hopkins se nada da bi moglo doćo do svojevrsnog turnira između Canela, Daniela Jacobsa, Gennadyja Golovkina i Jermalla Charla.

"Želim vidjeti borbe GGG-Charlo i Canelo-Jacobs. Iako je pay-per-view mrtav, to bi bila iznimno jaka PPV priredba koju možete povoljno dobiti na DAZN-u. Moja ideja je dogovoriti borbe koje imaju smisla za bar četvoricu boraca i dati nam nešto čemu se možemo radovati. NFL, NBA i MLB imaju doigravanje. I mi bi se trbali zabaviti na taj način."


Hopkins misli i da će Jermall Charlo još jednom razmisliti o izazovu upućenom Meksikancu.

"Nakon što je vidio Canelov razorni lijevi kroše mislim da će ponovno razmisliti i boriti se s nekim drugim. Postoji puno načina da izbjegnete borbu. Možete tražiti milijardu dolara i na taj ju način izbjeći."


558
Kategorije: Boks
Tagovi: Bernard Hopkins, , Canelo Alvarez, Daniel Jacobs, Jermell Charlo
Najpopularnije
Najnovije