Autor: Admin
Datum objave: 03.06.2012
Komentari:
5,00


HRVAČI GAVRILOVIĆA EKIPNI POBJEDNICI

Tomislavu Lavriću naslov državnog prvaka

Hrvači Gavrilovića , nakon dužeg vremena, ponovo na pobjedničkom postolju osvojivši naslov ekipnog prvaka u grčkorimskom načinu hrvanja.  

                      

„Osvajanje naslova Seniorskog prvaka Hrvatske daje nam dodatni „vjetar“ u leđa i optimistični smo za nastavak play offa za prvaka Hrvatske koji nas čeka na jesen, a jednako tako, puno očekujemo i od nastupa na Seniorskom prvenstvu Hrvatske u slobodnom načinu hrvanja“ - poručuje trener Pereković, uz pohvalu svim hrvačima, a posebice onima koji su osvojili medalje i svojim bodovima postavili HŠK Gavrilović kao najbolju seniorsku momčad Hrvatske u 2012. godini.

 


 

Posebne čestitke upućene su Tomislavu Lavriću koji je u kategoriji 96 kilograma osvojio naslov državnog prvaka.

 

Tomislav je do finala došao nakon tri pobjede , od kojih je bila presudan ona protiv  višestrukog prvaka i reprezentativca Siniše Hogoća iz Metalaca. U finalu ga je čekao njegov brat Stjepan koji je , usprkos nezaliječenoj povredi , došao do finala nakon tri uvjerljive pobjede.

 

Braća Lavrić su odlučivali o naslovu prvaka koji je ovoga puta pripao Tomislavu , dok je Stjepanu pripao naslov doprvaka, što je ujedno njihov najbolje ostvareni rezultat na seniorskom prvenstvu u grčkorimskom načinu hrvanja.    

2365
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije