Autor: Admin
Datum objave: 27.06.2013
Komentari:
0,00


HRVAČI SE VRATILI SA MEDITERANSKIH IGARA

Stigle prve čestitke

Hrvači medaljaši vratili su se sa MI, ministar znanosti, obrazovanja i sporta im je čestitao...

 

Naši hrvači medaljaši vratili su se iz Mersina, sa Mediteranskih Igara sa osvojene tri medalje.

 

Čestitkama se uz cijelo vodstvo HHS-a, mnošto hrvačkih djelatnika, obitelji i prijatelja pridružilo i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta na čelu s ministrom Jovanovićem, koje je poslalo službenu čestitku osvajačima medalja.

 

„Postovani!

 

lznimno me je razveselila vijest 0 osvojenim medaljama na XVll mediteranskim igrama koje se odrzavaju u Mersinu, Republika Turska, 20. do 30. lipnja 2013. godine.

 

Najiskrenije cestitke upucujem plivaCici Sanji Jovanovic i judasici iv1arijani Miskovic na osvojenom zlatnom odlicju, hrvacu Nevenu Zugaju na osvojenom srebrnom odlicju, kao i judasu Tomislavu Marjanovicu, hrvacima Dominiku Etlingeru i Nenadu Zugaju te veslaCici Marceli Milosevic na osvojenom broncanom odlicju.

 

Uvjeren sam da ce vam ove medalje biti poticaj za daljnje nastupe na svim budutim velikim sportskim natjecanjima.

 

Ponosan sam na ovaj veliki uspjeh kojim ste na najbolji moguCi naCin prezentirali RepubUku Hrvatsku i hrvatski sport te vam zelim puno uspjeha u nastavku sportske karijere.

 

S osobitim postovanjem,

MINISTAR

sc. Zeljko Jovanovic“

1461
Kategorije: Hrvanje, Zanimljivosti
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 27.06.2013 - 14:40 Paranoid Android ... je rekao/la:
Interesantno kako gotovo nijedan hrv. portal dnevni list nisu posvetili niti jednu kolumnu osvajacima medalja koji dolaze iz borilakih sportova. (Osim Pauletica koji preuvelicava sve sta dolazi iz boksa) Al izato kakve Donna Vekic ima gacice i sta je jela su na svim stranicama. Te medalje ste osvojili zbog vaseg truda, volje, odricanja talenta upornosti i jos stosta cega Ova vukojebina nema nista s tim a ponajmanje gore potpisani ministar. CESTITAM SVIMA OD SRCA!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije