Autor: Admin
Datum objave: 07.10.2011
Komentari:
0,00


HRVAČKI KLUB BAN UPISUJE NOVE ČLANOVE

Djeca i odrasli

Prezasićeno raznim Bakuganima, Pokemonima, Ninja Kornjačama i Hulk Hoganima, vaše dijete je umislilo da je pomoćnik Inspektora Clouseoua, pa vam neprestano skače za vrat, grize vas za noge ili vas sapliće klizućim startom do te mjere da vas na poslu  svi čudno gledaju jer imaju dojam da često padate niz stepenice. Iscrpite malog ninju redovnim treninizima borilačkih vještina u Hrvačkom klubu Ban.

 

Osnova svake borilačke vještine, kao što su hrvanje i jiu jitsu je disciplina i upoznavanje samog sebe, jer tak kad znaš tko si i što možeš znaš se ravnopravno suočiti s protivnikom. Ne da preporučamo da svoju djecu vodite u borbe i kladite se na njih, već vam pokušavamo objasniti da je prvi princip borilačke vještine izbjegavanje sukoba.

 

Nemojte nas tako gledati. Osim što su odličan način za održavanje fizičke kondicije i jačanje samopouzdanja, borilačke vještine uče disciplini, postavljanju i ostvarivanju ciljeva, ali djeluju i na društvene elemente razvoja osobe, jer će vaši klinci u klubu steći nove prijatelje, njihovo poštovanje i poraditi na svome samopouzdanju.Ono što vam hoćemo reći je, nemojte se bojati za svog klinca jer će u klubu Ban steći korisna znanja, vježbati na zdrav način i družiti se s vršnjacima.

 

Hrvanje  je, ne zaboravite, olimpijski sport.

 

KONTAKT

BERNARD BAN

095/512-8687

2962
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, UFK Ban
Komentari
# 1 Dana 04.12.2011 - 00:13 mediha. grubic@gmail... je rekao/la:
gopodine ban čini mi se da smo se dio djetnjstva družili i veselilo bi me kad bi to ponovili.samo mi otkrij dali imate pristup za invalide i rado ću doć pogledat jedan trening.veselilo bi me da mi odgovoriš. srdačan pozdrav tebi i tvojim roditeljima
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije