Autor: Admin
Datum objave: 26.11.2012
Komentari:
0,00


HRVATSKA REPREZENTACIJA U BUKUREŠTU

Europsko prvenstvo u full i semi contactu

U nedjelju 25.11. Hrvatska kickboxing reprezentacija je doputovala u Bukurešt (Rumunjska) na seniorsko prvenstvo Europe za discipline full contact i semi contact koje će se održavati od 27.11. do 02.12.

 

Na put su išli sedam reprezentativaca u full contactu- pet muških i dvije cure a najviše se očekuje od Nives Radić iz splitskog Pit Bulla u kategoriji do 70 kg dok se kod muških najviše očekuje od Borisa Miškovića iz rovinjskog Budokaija, reprezentaciju prati izbornik Joško Sunara iz Šibenika i trener reprezentacije rovinjanin Pero Mišković.

 

Sa posebnom pozornošću pratit ćemo rezultate u kategorijama 71 kg gdje nastupa splićanin Luka Tomić i 81 kg u kojoj nastupa rovinjanin Manuel Smoljan jer će se osvajanjem medalja u tim kategorijama natjecatelji plasirati na 2. Svjetske Igre borilačkih športova koje će se u listopadu sljedeće godine održavati u Sankt Petersburgu (1. Igre održane su 2010. g. u Pekingu).

 

U Bukureštu je i trener Damir Lambaša i dva Hrvatska suca- Henrik Matić i Kristina Pilko a hrvatsku delegaciju u Bukureštu dočekao je Romeo Deša koji koordinira radom cijelog WAKO organizacijskog odbora. Vođa puta Hrvatske reprezentacije je izbornik Joško Sunara.

 

 

POPIS HRVATSKIH REPREZENTATIVACA U FULL CONTACTU:

 

MUŠKI:

71 KG LUKA TOMIĆ- PIT BULL SPLIT

75 KG TEO MIKELIĆ- TROJAN PULA

81 KG MANUEL SMOLJAN- BUDOKAI ROVINJ

86 KG TOMISLAV RUDAN- PIT BULL SPLIT

+91 KG BORIS MIŠKOVIĆ- BUDOKAI ROVINJ

 

ŽENE:

 

65 KG KRISTINA MIJAT- LOTUS SPLIT

70 KG NIVES RADIĆ- PIT BULL SPLIT

2110
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, HKBS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije