Autor: Admin
Datum objave: 03.01.2013
Komentari:
0,00


HRVATSKI HRVAČI OSVAJAČI MEDALJA

U periodu od 1955. do 2012. godine

Autori Jažabek i Baić napisali su stručni rad pod naslovom HRVATSKI HRVAČI OSVAJAČI MEDALJA U PERIODU OD 1955. DO 2012. GODINE..

 

Uvidom u dosadašnju literaturu jasno je da do sada nitko nije, na jednome mjestu, evidentirao najznačajnije hrvatske hrvače – osvajače medalja u uzrastu kadeta, juniora, olimpijskih nada i seniora u grčko- rimskom i slobodnom stilu.

 

 >>HRVATSKI HRVAČI OSVAJAČI MEDALJA U PERIODU OD 1955. DO 2012. GODINE

 

U tome smislu autori Jažabek i Baić napisali su stručni rad pod naslovom "HRVATSKI HRVAČI OSVAJAČI MEDALJA U PERIODU OD 1955. DO 2012. GODINE" koji možete pročitati u prilogu.

 

Ovaj stručni rad najvećim dijelom je dopunjeni diplomski rad Anite Ježebek, mag. kineziologije pod naslovom „Hrvatski hrvači osvajači medalja u periodu od 1955. do 2011. godine“, mentora doc.dr.sc. Maria Baića, a napravljen je isključivo za potrebe Internet stranice Hrvatskog hrvačkog saveza i bez dozvole autora ne može se koristiti u druge svrhe.

 

Molimo sve one koji uoče da u ovome radu postoje određeni propusti, da o njima izvijeste nekoga od profesora s Kineziološkog fakulteta - predmet Hrvanje. Bili bismo jako sretni kada bi svi oni, koji posjeduju fotografije ili neke druge zanimljive materijale vezane za povijesti hrvanja u Hrvatskoj, mogli ili željeli ih ustupiti na korištenje profesorima s Kineziološkog fakulteta – predmet Hrvanje. Navedeno se posebno odnosi na fotografije Ivana Frgića, Milana Radakovića, Momira Petkovića, Damira Brozovića, Dalibora Crnobrnje, Slavka Koletića, Franje Horvata i Maria Miketeka. Naime, na Kineziološkom fakultetu pokušava se napraviti arhiva fotografijaii ostalih materijala vezanih za Povijest hrvanja u Hrvatskoj.

 

Anita Ježabek i Mario Baić

1624
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije