Autor: Admin
Datum objave: 27.12.2011
Komentari:
5,00


HRVATSKI TAEKWONDO SAVEZ POKRENUO AKCIJU

Pomozite Azri Zukanović

Jedna od najboljih hrvatskih taekwondo sportašica, reprezentativka, a danas odlična taekwondo sutkinja i djelatnica zaposlena u Zagrebačkom taekwondo savezu Azra Zukanović nalazi se u izuzetno teškoj zdravstvenoj situaciji.

 

Azri je dijagnosticirana upala moždanih ovojnica i trenutno vodi veliku borbu protiv te bolesti na intenzivnom odjelu neurologije u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

 

Hrvatska taekwondo obitelj je uvijek podržavala i podupirala svoje članove, veselili smo se svi zajedno velikim uspjesima naših sportaša, a neke od tih uspjeha ostvarila je i naša Azra. Stajali smo jedni uz druge u teškim trenucima i pokazali veliko srce kad je bilo najpotrebnije.

 

Azrin oporavak će biti dugotrajan i zahtijevati dugotrajnu rehabilitaciju, te ovim putem pozivamo sve članove Hrvatskog taekwondo saveza, prijatelje taekwondo sporta i naše Azre da pomognu novčanim prilogom sukladno svojim mogućnostima.

 

 Molimo Vas da novac uplatite na tekuči račun Azre Zukanović broj 2330003 – 3243479383.

2451
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Komentari
# 2 Dana 05.01.2012 - 16:22 Marino Marušić ... je rekao/la:
Poznajem Azru kao vrhunsku sutkinju i organiziranu djevojku koja zna što hoće i što želi!!!! Ovim putem želim da sve taekwondoašice i taekwondoaši uz treninge, i molitvu budemo uz Azru i da joj pomognemo da svi skupa kao cijelovita taekwondo obitelj pokažemo da je TAEKWONDO SRCE najjače kada to i treba biti!!!!
 
# 1 Dana 27.12.2011 - 23:33 Jurica Sever ... je rekao/la:
Azra drži se čitav klub dubrava je uz tebe .Svi te bodrimo,protiv tvoje bolesti se borimo,i govorimo samo naprijed AZRA. Od srca tvoj klub Dubrava i Jurica Sever
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije