Autor: Admin
Datum objave: 05.04.2012
Komentari:
0,00


HRVATSKOJ UTJEŠNO SVJETSKO PRVENSTVO

Svjetsko Hallelujah taekwondo prvenstvo

Taekwondo klub Karlovac je pod pokroviteljstvom svog grada dosad organizirao nekoliko uspješnih turnira "Hallelujah Taekwondo Cup" za sve dobne skupine boraca i tehničara.

 

Kupovi tog naziva održavaju se u nizu zemalja svijeta pod pokroviteljstvom Hallelujah Taekwondo Association, kršćanske organizacije koja djeluje u sklopu World Sports Mission i koja je u Seulu upravo proslavila 25. rođendan.

 

Na dan kad nam je svijet taekwondoa poručio kako iduće godine ne želi putovati u Split na Seniorsko prvenstvo svijeta Sportski direktor  Taekwondo kluba Karlovac Miroslav Brežan je dobio obavijest kako je njegovom gradu i klubu dodijeljena organizacija Svjetskog Hallelujah taekwondo prvenstva, koje je planirano za listopad 2014.

 

Valja naglasiti da se prvenstvo održava po pravilima WTF-a, a na učešće su pozvani svi taekwondo sportaši svijeta, bez obzira na nacionalnost, spol, rasu, vjerska uvjerenja... Čekamo detalje.

 

Hallelujah Taekwondo Association danas ima 136 kršćanskih taekwondo instruktora raspoređenih u 47 zemalja svijeta, koji se uz taekwondo aktivno bave i misionarskim poslom.
1950
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije