Autor: Toni Njirić
Datum objave: 30.08.2012
Komentari:
0,00


HRVOJE SLADE PROTIV MARKA IGRCA

Žestoki okršaj hrvatskih boraca

Još jedan veliki okršaj teškaša dogoditi će se na Noći Gladijatora 21. prosinca u Dubrovniku, više u nastavku...

 

Iako se izražena želja Marka Igrca da odradi revanš sa našim Marom Perakom na ovoj Noći Gladijatora neće ispuniti, nasuprot njega  stati će mlada nada dubrovačkog "Gladijatora" Hrvoje Slade.

 

Slade će pokušati protiv predstavnika Piranha Teama Sesvete doći do svoje pete pobjede u karijeri, nakon što je svoj zadnji meč na Opatija Fight Nightu pobijedio tehničkim nokautom u prvih 30 sekundi borbe.

 

Igrc je odradio svoj posljednji meč na Fight For The Vitory eventu u Bibinjama, gdje je kao glavna borba večeri nastupio i naš Ante Delija. U Bibinjama je uspiješno nastupio i pobijedio u teškoj kategoriji nakon što se do sada  borio do 93 kilograma, a za FightSite je osvrčući se na dosadašnju karijeru izjavio: "Bila je velika greška što sam prije bio borac u poluteškoj kategoriji. Sada imam oko 105 kilograma, osjećam se puno bolje i nikad više neću spuštati kilažu da nastupim u poluteškoj".

 

 

 

Slade će se za ovaj meč pripremati uz svoje klupske kolege Mara Peraka, Kristijana Peraka, Antu Deliju, Antuna Račića i Darka Knega, a uz glavnog trenera Fešu Vukotića jedno je što možemo sigurno garantirati, a to je da će Hrvoje biti spreman kao nikada do sada!

 

Noć Gladijatora ove  će godine ugostiti domaće kao i strane borce, ali sve obavijesti o fight card-u biti će objavljene po službenoj potvrdi meča.

 

Među potvrđenim mečevima osim Delije i Slade, nastupiti će jedna od najvećih hrvatskih mladih nada MMA-a Antonio Kaznačić. Nakon osvajanja Amaterskog prvenstva Hrvatske u MMA-u u više kategorija, proglašenja za najboljeg borca turnira, i zlatne medalje na World MMA Championship-u 2012. u Varaždinu, Antonio će nastupiti u svom prvom profesionalnom meču sa samo 16 godina.

 

www.gladijator-croatia.com

2500
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Hrvoje Slade, Marko Igrc
Komentari
# 3 Dana 11.11.2012 - 17:10 snjezana ... je rekao/la:
moj zet marko je the best drs se hrvoje
 
# 2 Dana 03.09.2012 - 16:07 THE SPIDER ... je rekao/la:
Protiv koga se bori Kaznačić?
 
# 1 Dana 03.09.2012 - 16:06 xd ... je rekao/la:
ssd
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije