Autor: mi
Datum objave: 19.03.2016


Hulk Hogan dobio 115 milijuna $ odštete zbog objave snimke seksa

Porota je stala na stranu Hulka Hogana u slučaju povrede privatnosti protiv Gawker Medije i dodijelila bivšem kečeru 115 milijuna dolara odštete.

Šesteročlana porota u St. Petersburgu na Floridi vijećala je gotovo šest sati, a Hulk je zaplakao kada je čuo presudu.

Bivši hrvač pravim imenom Terry Bollea tužio je Gawker, njegovog osnivača Nicka Dentona i urednika A.J. Daulerija zbog objavljivanja dvominutnog segmenta njegove snimke seksa iz 2012. Hogan je tužio zbog povrede privatnosti i tražio 100 milijuna dolara odštete.


"G. Bollea je iznimno sretan. Ovo danas nije samo njegova pobjeda, već pobjeda svih žrtava tabloidnog novinarstva" izjavio je njegov odvjetnik, dok je Hulk na Twitteru napisao "Bože hvala ti na pravdi."


Porota mora još odlučiti hoće li dodatno kazniti Gawker.


"U ponedjeljak se vraćamo po ostatak" dodao je odvjetnik.

Predstavnici Gawkera rekli su da  najvažniji svjedoci nisu izašli pred porotu, a najvažniji svjedok je Hulkov bivši prijatelj, radijski voditelj Bubba 'The Love Sponge' Clem koji je snimio svoju suprugu s Hoganom.


Sudac nije odobrio njegovo pozivanje zbog manjka vjerodostojnosti. 

Porota je dodijelila Hoganu 55 milijuna dolara zbog ekonomske štete i 60 zbog duševnih boli.



Odvjetnici Gawker Medije izrazili su sumnju u to da Hogan nije bio svjestan da ga se snima u Clemovoj spavaćoj sobi u kojoj je imao spolni odnos s njegovom tadašnjom suprugom. Istaknuli su da se na snimci može čuti Hogana kako se raspituje za kamere i kako je znao da je Clem u otvorenom braku i da je imao dozvolu supruge za snimanje.


1017
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Pro wrestling
Najpopularnije
Najnovije