Autor: mi
Datum objave: 20.11.2019


‘Hulk s Urala’ se spušta u srednju kategoriju, Shlemenko se bori protiv suspendiranog bivšeg WSOF prvaka i UFC-ovog borca

Na priredbi RCC Boxing Promotionsa 14. prosinca u Ekaterinburgu nastupit će Ivan Shtyrkov (17-0-1) i Alexander Shlemenko (59-13).

'Hulk s Urala' koji je veći dio karijere  nastupao kao teškaš borit će se protiv Švicarca Yasubeya Enomota (19-11) i to u srednjoj kategoriji.


Nakon što je i prije službenog debija pao na doping testu i napustio UFC, Shtyrkov (17-0-1) je potpisao za RIZIN. Neporaženi Rus uspješno je debitirao za japansku promociju u srpnju na priredbi u Saitama Super Areni.


U meču kategorije do 93 kilograma ground and poundom u drugoj rundi završio je Korejca  Hoona Kima (10-13-2-1NC).

Bovši Bellatorov prvak Shlemenko će se boriti protiv bivšeg WSOF prvaka u srednjoj i poluteškoj kategoriji Davida Brancha (22-6), koji je zamnijenio prvotno najavljenog pobjednika PFL-ovog turnira u srednjoj kategoriji Louisa Taylora.

38-godišnji Branch je trenutno pod USADA-inom suspenzijom koja traje do ljeta 2021. nakon što je u svibnju pao na doping testu. UFC ga je otpustio u rujnu, a Amerikanac je odlučio ne poštovati suspenziju i prhvatiti borbu u Rusiji.

35-godišnji Shlemenko u zadnjoj borbi u rujnu izgubio je jednoglasnom odlukom od Chrisa Honeycutta.



869
Kategorije: MMA
Tagovi: Alexander Shlemenko, Ruski MMA, Ivan Shtyrkov
Najpopularnije
Najnovije