Autor: mi
Datum objave: 23.10.2017


Hunt: Ako je UFC briga za naše zdravlje zašto daje GSP-u da se bori kad on govori da je vidio vanzemaljce

Prije dva tjedna Mark Hunt maknut je s UFC-ove priredbe u Sydneyu.

Američka promocija potez je opravdala borčevim intervjuom u kojem govori da gubi pamćenje od posljedica silnih udaraca primljenih tijekom duge karijere.


43-godišnji Novozelanđanin poludio je kada je to čuo i preko društvenih mreža izvrijeđao Danu Whitea, tvrdeći da je obavio sve preglede ima liječničku dozvolu za nastup.

"Novinar me nazvao i rekao da se ne borim u Sydneyu. Morao sam provjeriti da vidim govori li istinu. To me stvarno uzrujalo. Izgubio sam puno novca na ove pripreme, a gubitak borbe koštat će me preko milijun američkih dolara. Imao sam planove za taj novac. Moram platiti porez. A da to čujem od novinara, mogli su me barem nazvati" izjavio je 'Supersamoanac'.


"Nisam imao pojma zašto su me skinuli s priredbe. I dalje ne znam. Volio bih znati razlog zbog kojeg su me uklonili."

Predsjednik UFC-a White izjavio je da je njegov posao ponekad zaštititi borce od njih samih, ali Hunt ne vjeruje u njegove altruistične namjere, jer je dozvolio Huntu da se bori s protivnicima za koje je znao da su dopingirani.

Hunta još više čudi da su njega maknuli zbog toga što je u intervjuu spomenuo da osjeća posljedice mnogih bespoštednih borbi i gubi pamćenje, a za dva tjedna na njihovoj priredbi će se boriti čovjek koji tvrdi da je vidio vanzemaljce.


"Ne postoji ništa u nalazima liječničkih testova što govori da se ne mogu boriti... UFC kaže da se brine za mene, ali zašto su me onda stavili u oktogon sa svim tim varalicama? Zašto dozvoljavaju Georgesu St. Pierreu da se bori kad on tvrdi da je vidio vanzemaljce? Prošli tjedan su dozvolili tipu da se bori s infekcijom stafilokokom. Ako su tako zabrinuti za naše zdravlje zašto to dopuštaju?"


Hunt trenutnu tuži Whitea, UFC i Brocka Lesnara zbog toga što su svi oni znali da Amerikanac ulazi u borbu s Huntom na steroidima.

Od podnošenja tužbe Samoanac se dvaput borio za UFC i smatra da je ovo način da mu se porganizacija osveti.

Hunt još ima tri borbe u ugovoru s UFC-om, a njegovo mjesto u meču s Marcinom Tyburom zauzeo je Fabricio Werdum.

GSP je nekoliko puta ponovio priču o tome da je vidio vanzemaljce.






Foto: Joe Camporeale

1278
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Georges St Pierre, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije