Autor: mi
Datum objave: 12.12.2017


Hunt: Čekamo Werduma da kaže da, ali on je takav mali uplašeni štakor

Nakon što je pričao po medijima da osjeća zdravstvene posljedice zbog dugogodišnje karijere, UFC je poslao Marka Hunta na pregled i maknuo ga iz borbe s Marcinom Tyburom.

Njegovo mjesto zauzeo je Fabricio Werdum i pobijedio Poljaka jednoglasnom odlukom sudaca.

43-godišnji Hunt prošlog je tjedna dobio liječničku dozvolu za nastavak karijere i izjavio je da se, budući da je propustio priredbu u Sydneyu, želi vratiti 2. veljače u Perthu u revanšu s  Werdumom.


Brazilac je nokautirao Hunta u borbi za privremeni naslov u teškoj kategorji u Mexico Cityju 2014. godine.


"Nadam se da ću dobiti borbu na priredbi u Perthu, čekamo Werduma da kaže da, ali on je takav mali uplašeni štakor. Volio bih se boriti u uvodnom dijelu priredbe na kojoj Rob Whittaker brani naslov svjetskog prvaka. Bilo bi sjajno biti dijelom povijesti u Perthu."

Hunt se želio i u Sydneyu boriti s Werdumom, ali je ovaj odbio, te je Samoanac na kraju prihvatio meč s Tyburom.


"Ne znam zašto Werdum ne želi tulumariti sa mnom. Tražili smo meč s njim u Japanu, pa u Sydneyu i oba je puta odbio. Minutu poslije ponude mu meč s Tyburom i prihvati ga. Meni je rekao ne, a Tyburi da, taj mali štakor."


"Zna da će biti nokautiran. To je jedini razlog koji mi pada na pamet zbog kojeg izbjegava borbu. Dobio me u Meksiku, ali baš sumnjam da će završiti isto kad se sljedeći put budemo borili."

Iako ima 43 godine i 3 poraza u zadnjih 7 mečeva ne odustaje od lova na pojas.

"Ne želim vječno čekati. Trreba mi vrhunski protivnik, moram se vratiti poslu. Ovo mi je zadnja prilika za doći do naslova. Nadam se da će mi dati nekoga u prvih 10, nekoga iznad mene, a vidim da je jedino Werdum slobodan. Ne znam što se događa s Cainom Velasquezom, on se nije borio cijelu vječnost. Alistair i dalje traži svoju dušu okolo nakon što ga je aperkat lansirao u svemir, a Ngannou se bori za naslov."


"Ako uspijem pobijediti Werduma trebao bih dobiti borbu s prvakom. "


Ako ne dođe do brobe s bivšim prvakom Hunt cilja na okršaj s Oleksijem Oleinikom koji je 11. na UFC-ovoj ljestvici i koji ima pobjedu nad Cro Copom ostvarenu u Rusiji 2013.

Hunt je u posljednjoj borbi u lipnju tehničkim nokautom u četvrtoj rundi pobijedio Derricka Lewisa i prekinuo njegov niz od šest uzastopnih pobjeda.






Foto: Josh Hedges

860
Kategorije: MMA
Tagovi: Fabricio Werdum, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije