Autor: mi
Datum objave: 28.04.2020


Hunt: Kad netko poput Miočića mora tražiti više novca onda znate da nešto nije u redu s UFC-om

Mark Hunt nastavlja pravnu bitku protiv UFC-a.

Nakon što je u studenom prošle godine na sudu u Nevadi izgubio spor s najmoćnijom svjetskom MMA organizacijom koji je proistekao iz njegove borbe s Brockom Lesnarom, kojemu je UFC dozvolio da se bori protiv njega dopingiran, bivši pobjednik K-1 Grand Prixa najavljuje nastavak borbe.


Hunt planira novu tužbu koja se oslanja na Muhammad Ali Reform Act, akt koji je na federalnoj razini regulirao boks u SAD-u i zakonski razdvojio funkcije menadžera i promotora. Planira taj akt implemenirati u MMA.


"Stvari će se promijeniti kad se uvede Ali Act. To potpuno mijenja stvari. Ja sam s ovim momcima koji su dijelom ove tužbe. Kad ona prođe to će promijeniti izgled borilačke scene. Borcima će biti plaćeno više novca, a to je bolje za zaposlenike. Počet će živjeti kako treba" izjavio je za Duello Channel.


Iako je tijekom karijere zaradio milijune Samoanac ne misli samo na sebe.

"Zašto bi se probili u vrh svijeta borilačkih sportova? Da bi vas dobro platili. U ovom trenutku momci nisu dobro plaćeni. Potkradaju ih."


"Znam kako su to izveli. Zato smo podnijeli nekoliko tužbi. Tužno je vidjeti kroz što borci prolaze. Mladi borci misli de mogu doći do dobre zarade, a onda propadnu sa strane kao i većina. Kad imate prvake koji traže veće novce onda znate da nešto nije u redu, Kad tip poput Miočića ili neki drugi prvaci traže više novca dođe vam da se zapitate. On je prvak te kompanije."


"Ti šefovi i tipovi koji su vlasnici kompanije, poput jebenog Dane Whitea će reći mi imamo ovo ili ono, sve će dobro ispasti. Na kraju on je samo crv. On je mali lopovski crv. To je sve što je on."


Hunt, koji je UFC napustio krajem 2018. kaže da se većina njegovih kolega boji suprotstaviti kompaniji.


"Većina boraca se boji govoriti o tome. Trebali bi shavtiti da oni nisu borci samo u oktogonu, već i izvan njega. Smiješno je gledati kako ti tipovi ljube dupe Dani Whiteu. On je smiješan. On je idiot."


46-godišnji Hunt se nije borio od prosinca 2018., ali kaže da planira odraditi još 6 borbi u boksu i MMA-u.


"Htio bih završiti karijeru, ali moram platiti ovu tužbu protiv UFC-a. Moram ovo završiti."

10321
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Stipe Miočić, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije