Autor: mi
Datum objave: 12.09.2018


Hunt: Ne znam zašto UFC ima rang ljestvicu ako se Lesnar bori za naslov

Murk Hunt ima dovoljno autoriteta i novca da se za razliku od mlađih kolega otvoreno može suprotstaviti UFC-u.

44-godišnji Novozelanđanin nakon poraza sudačkom odlukom od Brocka Lesnara

u srpnju 2016. tužio je UFC optužujući promociju da je znala da je Lesnar dopingiran i unatoč tome dozvolila mu borbu s njim. Meč je naknadno poništen.


41-godišnji Lesnar nakon te borbe vratio se u najveću pro wrestling promociju WWE, a MMA-u će se vratiti u meču za naslov UFC-ovog prvaka protiv Daniela Cormiera.


Činjenicu da se borac koji nema službenu pobjedu od 2010. bori za UFC-ov naslov u teškoj kategoriji Hunt smatra smiješnom.

"Zašto imamo rang ljestvicu? Budimo realni to je sranje" rekao je na Submission Radiju.

"Kako to može biti? Taj šupak je varalica. Jebena mala kuja vara, koristi steroide i onda kažu to je malo kontroverzno? Malo? Taj jebeni tip je varalica."

"Vara i pokuša me ozlijediti i onda kažu budi fin. Ma jebeš tog prevaranta. Kako biti fin prema tipu koji preskače red? Nemojte mu to dozvoliti. Zašto bi mu to dali? Nije zaslužio. Svi ti tipovi gledaju samo gdje bi se progurali i za mene će uvijek biti upravo to. Ništa više."


Iako je u sudskom sporu s UFC-om, predsjednik organizacije Dana White izjavio je da je zainteresiran za produljenje ugovora. 

"Kao što sam rekao, nisam želio ići na sud protiv nikog od tih ljudi. Rekao sam Dani: Uzmi tom šupku novac. Ne moraš ga dati meni samo ga uzmi njemu neka ne dobije ništa. Ali, on nije htio i tu smo gdje jesmo. Ja s ovom tužbom pokušavam ostvariti da svi imamo jednake izglede. Ti tipovi otvoreno varaju i još ih nagrađuju ovakvim prilikama. Zašto? Iskreno zašto?"

"Jasno, znam koji je razlog, ali jebeš to. Neću se igrati s njima i završiti ozbiljno ozlijeđen. Kao što sam rekao, još nosim ozljede od tipova s kojima sam se borio, a koji su varali. A poslije takvih ozljeda više nikada niste isti. Pogledajte moju šaku. Slomljena je. U njoj imam 16 šarafa. Takve stvari utječu na vas, a ja živim od ovog tijela."


Hunt ima još dvije borbe u ugovoru s UFC-om. Sljedeću će odraditi u subotu u Moskvi protiv Oleksiya Oleinika. U prethodnom nastupu u veljači izgubio je jednoglasnom odlukom od Curtisa Blaydesa.

Posljednju planira odraditi u Adelaideu već u prosincu.

"Pitao sam svog menadžera da mi proba dogovoriti borbu čim prije, već na priredbi u Adelaideu. Ako ne budem ozlijeđen volio bih se boriti što prije."


"To bi bila moja posljednja borba za UFC. Tako da bi to bilo sjajno. Znate, još se želim boriti tri-četiri puta godišnje po svijetu. Vijdet ćemo što će se događati u kategoriji i što će biti s pojasom. Tko zna?"




1801
Kategorije: MMA
Tagovi: Brock Lesnar, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije