Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


HUNT: „NOKAUTIRAO BIH CRO COP-a KAO ŠTO JE I GONZAGA!“

Novozelandski K-1 i MMA borac Mark Hunt dao ekskluzivni intervju za novozelandski časopis Rogue u kojem govori o njegovoj nedavnoj borbi s K-1 prvakom Semmyjom Schiltom, mogućoj borbi s najboljim svjetskim MMA borcem Fedorom Emelianenkom, DREAM-u i Mirku Filipoviću. Hunt je nedavno poražen nokautom od višestrukog K-1 World Grand Prix prvaka Semmyja Schilta. Za Rougue je to komentirao kao nedostatkom priprema za K-1 način borbe. Nakon 5 godina treninga i borbi u MMA Hunt je napravio jedan izlet u K-1 i izgubio za 3 minute i 6 sekundi. „Nisam se htio boriti u K-1 i stand up-u zbog toga jer nisam trenirao po tim pravilima već duže vrijeme. Pripreme su bile kratke i kad sam dobio udarac u nogu, kao da me netko udario bejzbol palicom. Ne tražim opravdanja ali je teško ne boriti se u K-1 pet godina i onda samo tako ući u ring s najboljim K-1 borcem.“ – izjavio je Mark Hunt.

Borba Hunta i Cro Cop-a u prosincu 2005 godine

Hunt se sad planira koncentrirati samo na slobodnu borbu i mogućem revanšu s Rusom Fedorom Emelianenkom. Kako je Hunt  potpisao ugovor s DREAM-om, njegovi čelnicu su htjeli da se Hunt 11. svibnja bori s Aleksanderom Emelianenkom, ali on nije htio prihvatiti takav rizik jer se ne može kvalitetno pripremiti.  „Planovi DREAM-ovih menadžera su vidjeti kako će Fedor odraditi sljedeću borbu s Timom Sylviom a onda će dogovoriti moju i njegovu borbu. Želim se boriti s Fedorom i pobjediti ga!“- kaže Hunt.

Na pitanje novinara Rogue magazina što misli o Mirku Filipoviću Hunt odgovara: „Mirko je dobar udarač i odličan borac, ali protiv mene ne može ništa. Sjećate se kako ga je Gonzaga nokautirao u UFC-u? E pa s njim sam se sreo u Las Vegasu i činio mi se vrlo simpatično. Pitao me kako pobijediti Cro Copa i ja sam mu dao par savjeta. Rekao sam mu da se ne uplaši, već da on njega pokuša zastrašiti. Mora se kretati prema njemu i konstantno ga pritiskati ne dopustivši mu da se opusti. Gonzaga ga je porazio, a ako se budem ja s njim ponovno borio, isto će završiti!“ – odlučno izjavljuje Mark Hunt.

Hunt se u prosincu 2004 godine susreo s Cro Cop-om u ringu i pobjedio ga odlukom sudaca nakon tri runde, a hoće li doći do revanša ostaje nam čekati!

2709
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije