Autor: mi
Datum objave: 20.07.2016


Hunt: UFC je napunio svoje džepove našom krvlju. A borci i dalje odbijaju podržati druge borce kad nas sjebu

Malo je reći da je Mark Hunt bijesan na način kako su se stvari razvile nakon njegove borbe s Brockom Lesnarom.

Samoanska legenda izjavila je da traži polovicu od Lesnarove plaće od 2.5 milijuna dolara ili raskid ugovora s UFC-om. Kaže da nije primio nikakav odgovor od američke organizacije i da je to još samo jedan dokaz da ih nije briga.


Ovi događaji samo su mu još jedan razlog više za osnivanje udruženja boraca. Mark Hunt bori se profesionalno gotovo 20 godina i vidio je puno toga i njegovo iskustvo može pomoći borcima koji tek ulaze u svijet profesionalnog MMA-a.


“Po meni, ova stvar s dopingom Brocka Lesnara je još samo razlog više zašto trebamo udruženje boraca. Ti tipovi (UFC) izmišljaju pravila u hodu.”

“Prvo Reebok, onda Lesnarovo četveromjesečno izuzeće od testiranja. Conora maknu s priredbe zato jer nije htio ići na press konferenciju na koju ni Brock ni ja isto tako nismo išli. Pa vi to probajte shvatiti. Tu je vjerojatno i hrpa drugih stvari” rekao je za MarkHunt.tv.

“Jednom kad su odlučili da će odstraniti Conora, više ih nije bilo briga. Samo su trebali ime da naprave UFC 200 velikim. Iznimke za Brocka, ali ne i za Conora, ne znam kako to mogu napraviti.”


“Ovi tipovi izmišljaju sranja u hodu. A borci i dalje odbijaju podržati druge borce kad nas sjebu.”

Hunt želi udruženje boraca koje se neće bojati UFC-a. 42-godišnji borac dugo je u borilačkim sportovima i puno je toga vidio. Prvi boksački meč odradio je 1998., a u kick boksu je debitirao sljedeće godine. U MMA je ušao 2004.

“Ti tipovi su napunili svoje džepove našom krvlju. Mislim, bez sumnje zaslužuju da budu plaćeni, stvorili su UFC iz ničega i napravili od njega ono što je danas, ali dajte, većina momaka koja se bori plaćena je ništa i nema plaćene nikakve doprinose.”

“Ako mene pitate, treba nam sustav u kojem će bar pitati borce prije nego donesu odluke i da borci mogu paziti jedni na druge. Treba nam udruženje koje će pomoći da se i naš glas čuje. MI smo veliki razlog zbog kojeg fanovi gledaju ovaj sport i mi riskiramo svoje zdravlje kako bi to radili.”


“Nisam siguran kako je to u Americi, ali u Australiji radnici se drže zajedno kako bi bili sigurni da se i njihov glas čuje. Puno momaka je pričalo o ovome, ali netko to mora ostvariti i bit ću sretan ako to budem mogao biti ja.”


Hunt je pozvao kolege borce da mu se jave u vezi ovog pitanja.
1618
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije