Autor: mi
Datum objave: 24.12.2018


Hunt: UFC je ubio moju ljubav prema borbi. Ta usrana kompanija oduvijek je promovirala varalice

Mark Hunt tužio je UFC nakon što je promocija dozvolila dopingiranom Brocku Lesnaru da se bori s njim.

Legendarni samoanski borac završio je karijeru u vodećoj MMA promociji svijeta porazom od Justina Willisa početkom mjeseca u Australiji.

 

44-godišnji Hunt karijeru će nastaviti drugdje, ali nije propustio komentirati novonastalu situaciju s Jonom Jonesom.


Nakon što je Sportska komisija Nevade odbila izdati Jonesu licenciju za nastup sljedećeg vikenda zbog 'atipičnih rezultata doping testa', UFC je cijelu priredbu na kojoj se Jones bori za upražnjeni naslov u poluteškoj kategoriji protiv Alexandera Gustafssona prebacio u Kaliforniju, gdje mu je izdana dozvola za nastup.

"Hej svi, idemo premjestiti cijelu UFC-ovu priredbu u tjedan dana zbog varalice. Nije u redu što UFC promovira i oprašta korištenje steroida. Jones ti si bezvrijedni mali štakor. Alexandere ne zamaraj se tim luzerom, nije na tvojoj razini. Ova usrana kompanija je oduvijek promovirala varalice, a sada zbog novca sele cijelu priredbu u tjedan dana iz Vegasa u Kaliforniju. Oni su mi zasigurno oteli ljubav za borbu, jebeni prevaranti i lopovi. Nadam se da će svi tužiti to jebeno smeće. O, sretan Božić svim jebačima i sretna steroidna Nova godina."


"UFC - Ultimate Fucking Cheaters (Krajnje jebene varalice) - zašto jednostavno ne date otkaz Jonesu, platite Gustafssonu i ostavite priredbu u Vegasu tako da svi fanovi i članovi obitelji boraca koji su već platili da budu tamo ne ostanu bez toga. O da, vas je samo briga za PPV. Sretan Božić svima koji su već platili da odu tamo. Nadam se da nitko neće kupiti pay-per-view th jebenih prevaranata. Bar ste mogli svima platiti avionske karte i smještaj u Kaliforniji. Sjebali ste ljude i za ulaznice. A ona mala kuja Dana White može zabiti moj nakrivljeni prst u svoj šupak" napisao je Hunt na Facebooku.




1498
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White, Jon Jones, Mark Hunt, Alexander Gustafsson
Najpopularnije
Najnovije