Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


IFL: Dan Miller novi prvak

IFL organizacija je sinoć održala još jednu svoju priredbu gdje su gledatelji mogli pogledati čak tri borbe za naslov prvaka. Roy Nelson je obranio pojas prvaka u teškoj kategoriji protiv izazivača Brada Imesa, Ryan Schultz nije dopustio Deividasu Tauroseviciusu da mu oduzme titulu prvaka u lakoj kategoriji dok je Dan Miller porazio Ryana McGiverna u borbi za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. U glavnoj borbi večeri Nelson je pokazao već od prve minute tko je u borbi prvak, odmah je pogodio Imesa nakon čega je ovaj počeo teturati. Nelson je nastavio s udarcima što je Imesa lansiralo na pod. Sudac je prekinuo borbu koja je trajala svega 2 minute i 55 sekundi.

Nisu razočarali ni Ryan Schultz i Deividas Taurosevicius, obojica boraca su bila izjednačena ali je Schultz iskoristio nekoliko prilika i gnp udarcima pogađao protivnika. Schultz zasluženo odnosi pobjedu nakon 5 rundi izjednačene borbe.

U trećoj borbi večeri Dan Miller je s manje od 10 borbi postao prvak natjeravši Ryana McGiverna da tapka nakon 3 minute i 36 sekundi. Borba nije bila nešto posebno, Miller je iskoristio priliku i napravio polugu (kneebar) što mu je donijelo pojas prvaka.

REZULTATI:

Roy Nelson VS. Brad Imes - TKO - R 1, 2:55
Ryan Schultz VS. Deividas Taurosevicius - odluka
Dan Miller VS. Ryan McGivern - predaja - R1, 3:36
Danillo Villefort VS. Mike Massenzio - predaja - R1, 3:44

Josh Souder VS. Zac George - TKO - Round 1, 0:47
Matt Horwich VS. Joey Guel - odluka
John Howard VS. Nick Calandrino - TKO - R 3, 2:24
Aaron Stark VS. Lamont Lister - odluka
John Franchi VS. Frank Latina - predaja - R 1, 2:19

1140
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije