Autor: mi
Datum objave: 13.02.2017


Igor Pokrajac zbog ozljeda glave propušta UFC 209

Igor Pokrajac 4. ožujka trebao se u Las Vegasu na UFC-u 209 boriti protiv Eda Hermana.

Prije nekoliko dana pojavile su se informacije da je Amerikanac dobio novog protivnika, a u razgovoru za Novu TV 'Duke' je izjavio da zbog ozljeda glave mora propustiti borbu.

"Ono prvo saznanje kada sam saznao u čemu je problem... Normalno da sam bio jako zabrinut za svoj život, za obitelj, djecu. Sve vam prođe kroz glavu u tom trenutku".

No, još ne zna potpunu dijagnozu.

"Najvjerojatnije u tom nekom venskom slivu vena glave je na putu došlo do užeg nekog grla gdje posljedično nazad nastaje tlak s određenim proširenjem koje onda može stvarati probleme" objasnio je dr. Željko Kapulica.


"Prije svake borbe morate raditi magnet glave, ultrazvuk srca. Pretrage su jako opširne i ne možete ih napraviti u jednom danu treba vam nekoliko dana. Neke ne mogu biti iz državne bolnice nego samo kod privatnih poliklinika, liječnika. Svaka provjera mora biti ovjerena s brojem licenciranog doktora" dodao je  Pokrajac.

"Žao mi je jer sam stvarno ušao u veliku formu. Dobio sam priliku za veliki card. Protivnik po mjeri. Sve sam organizirao, mjesec dana priprema u baznom kampu ATT-a 

u Miamiju ."

"Mislim da ćemo za dva tjedna imati ozbiljnu priču, koliko je ozbiljno ugrožen, ali je po pravilima UFC nespojivo u ovom trenutku da se bori" rekao je dr. Kapulica


914
Kategorije: MMA
Tagovi: Igor Pokrajac
Najpopularnije
Najnovije