Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


IRENA BIKIĆ ZLATNA NA OLYMPIC OPEN-u

Početkom svibnja u Sarajevu je u organizaciji TKD Kluba Zlatni Ljiljani održano taekwon do natjecanje pod nazivom 3. OLYMPIC OPEN, za sve dobne uzraste. U konkurenciji 7 država (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Turska i Slovačka), 40 klubova i 403 natjecatelja, članovi Fortece iz Korčule osvojili su 3 medalje. Tajana Klisura i Dinko Šegedin okitili su se srebrnim medaljama, dok je Irena Bikić jedina sve svoje protivnice uspjela pobijediti, pa je tako s ovog natjecanja bogatija za još jednu zlatnu medalju. Irena je na putu do zlatnog odličja uspjela savladati dvije reprezentativke Turske i to prekidima zbog superiornosti.

Članovi Fortece u Sarajevu

Inače Turci su na ovo natjecanje došli u gotovo najjačem sastavu. Vrlo malo boraca s ovog turnira može se pohvaliti s dvije pobjede nad turskim reprezentativcima. Irenin borbeni prikaz bio je doista na visokom nivou. Natjecanja koja dolaze biti će pravi izazov za nju. Na tim turnirima u klubu i očekuju postizanje vrhunskih rezultata za koji se od početka godine kontinuirano priprema.

U ekipnom plasmanu seniorki klub je zauzeo visoko 2. mjesto, te zasluženo osvojio pehar. Borbeni prikaz svih članova Fortece bio je na visokom nivou, no svakako se treba još osvrnuti i na izvrsne borbe Tajane Klisure koja je definitivno nakon ovog natjecanja dokazala kako je kriza taekwondo forme debelo iza nje.     

3193
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije