Autor: mi
Datum objave: 28.03.2019


Ishii najvjerojatniji izazivač za KSW-ov naslov u teškoj kategoriji

KSW-ov prvak u teškoj kategoriji Phil de Fries (17-6-1NC) izjavio je da će se u sljedećoj obrani naslova najvjerojatnije boriti sa Satoshijem Ishiijem (21-8-1).

To će biti njihova druga borba, a u prvoj 2014. u Tokiju Japanac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

32-godišnji Englez na priredbi u Lodzu je drugi put obranio naslov protiv prvaka u poluteškoj kategoriji Tomasza Narkuna, dok je Ishii u debiju za poljsku promociju podijeljenom odlukom sudaca svladao bivšeg prvaka Fernanada Rodriguesa Juniora.


"Malo smo razgovarali. Ja sam prije trenirao i s Fernandom tako da je bilo malo nezgodno kad smo svi bili zajedno, ali malo smo popričali" izjavio je De Fries.

"Ishii je stvarno dobar momak. Svi ljudi u njegovom kutu su dobri momci, ali ta borba je i više nego vjerojatno sljedeća. To što smo mi prijatelji neće me spriječiti da ga pokušam pobijediti. Narkun mi baš nije bio nešto drag, ali protiv njega se nisam borio ljutit, više sam bio nepristran. To je li mi netko drag ili nije nema veze jednom kada uđem u kavez."


"Mislim da bi pobjeda protiv Ishiija značila više stranim fanovima nego poljskim i meni osobno s obzirom da me pobijedio. Tada je pobijedio nervoznog Phila, a sada je vrijeme da opušteni Phil dobije svoju osvetu."


De Fries je istaknuo da borba s članom Cro Cop Teama nije još dogovorena.


"Nikad ne znate. Karol Bedorf i Damian Grabowski bi mogli odraditi sjajnu borbu i jedan od njih bi mogao odbiti borbu za naslov. Ne znam. Logično mi je da Ishii bude sljedeći izazivač i to je borba s kojom bih bio sretan. Siguran sam da se i Ishii želi boriti za pojas, tako da ako su svi sretni s tim zašto da to i ne ostvarimo?".






Foto: KSW

600
Kategorije: MMA
Tagovi: , Satoshi Ishii
Najpopularnije
Najnovije