Autor: mi
Datum objave: 09.08.2019


Ishii u četvrtfinalu ide na prvog favorita PFL-ovog turnira

Satoshi Ishii (22-9-1) s jednom pobjedom o porazom izborio je četvrtfinale PFL-ovog turnira teškaša.

32-godišnji Japanac s hrvatskim državljanstvom u Atlantic Cityju je poražen od Jareda Rosholta jednoglasnom odlukom sudaca, ali je zahvaljujući pobjedi izborenoj protiv Zekea Tuinei-Wilyja podijeljenom odlukom sudaca u prvom kolu prošao u četvrtfinale.


Tamo ga čeka prvi nositelj i po svemu viđenom prvi favorit za osvajanje turnira Denis Goltsov (24-5).





28-godišnji Rus prvi je na ljestvici teške kategorije s 11 bodova. Višestruki svjetski prvak u combat sambu u prvom je kolu u prvoj rundi nokautirao Jareda Rosholta, a u drugom je Ezekiel chokeom u drugoj rundi svladao Kelvina Tillera.

Goltsov je tijekom karijere pobjeđivao i Bretta Rogersa, Paula Buentella, Mikea Kylea, Jamesa McSweeneya i Petera Grahama. Trenutno je u nizu od 5 pobjeda.




Bolji iz ogleda Ishiija i Goltsova u polufinalu ide na pobjednika meča Kelvin Tiller (11-3) - Ali Isaev (6-0).


Francimar Barroso (24-7-1-1NC) 
prolaz u polufinale traži preko Alexa Nicholsona (14-8) kojeg je već pobijedio ove godine, a posljednji četvrtfinalni par čine Jared Rosholt (18-7) i Muhammed DeReese (8-1).





U četvrtfinalu poluteške kategorije prvi nositelj Argentinac Emiliano Sordi (18-9) ide na Novozelanđanina Sigija Pesalelija (0-2).

Pobjednik ide na boljeg iz ruskog ogleda između Viktora Nemkova (28-7) i Bozigita Ataeva (20-4).

Vinny Magalhaes (19-11-1NC) ide na još jednog Rusa Rashida Yusupova (11-2), a posljednji par čini revanš između Maxima Grishina (30-7-1) i Jordana Johnsona (11-1). U prvoj borbi u lipnju Grishin je slavio jednoglasnom odlukom.

684
Kategorije: MMA
Tagovi: Satoshi Ishii, Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije