Autor: mi
Datum objave: 23.03.2019


Ishii u debiju za KSW pobijedio bivšeg prvaka

Satoshi Ishii (21-8-1) u Lodzu je uspješno debitirao za KSW.

U svom prvom meču za poljsku promociju u Lodzu 32-godišnji Japanac s hrvatskim državljanstvom podijeljenom odlukom sudaca (30-27, 28-29, 29-28) svladao je bivšeg prvaka Fernanda Rodriguesa Juniora (12-5).


Ishiiju je ovo bila već treća pobjeda ove godine i šesta u nizu.

U početnim izmjenama udaraca Ishii pogađa desnim krošeom, a potom izmjenjuju low kickove. Japanac kreće na rušenje, a Brazilac udara koljenom u tijelo iz klinča. Ishii je pritiskao do kraja runde, ali je Rodrigues obranio svih pet pokušaja rušenja.

Ishii kreće na rušenje odmah od početka druge runde i uspijeva nakon stotinjak sekundi. Traži priliku za submission, ali bivši KSW-ov prvak bježi na noge i udara koljenom u tijelo iz klinča. Ishii potom obara protivnika zadnjim lijevim direktom, uzima leđa i nastavlja udarati, ali se Brazilac uspio okrenuti i nastavio se braniti uz žicu do isteka vremena.


Treću rundu Brazilac otvara s dva dobra middle kicka. Ishii skraćuje distancu i nakratko pritišće uz žicu, a zatim na sredini borilišta pogađa s dva krošea. Ostatak runde protekao je bez akcije što je izazvaloi negodovanje publike.


1538
Kategorije: MMA
Tagovi: , Satoshi Ishii
Najpopularnije
Najnovije