Autor: mi
Datum objave: 19.05.2020


Ismael Londt potpisao za ONE Championship

U ovo vrijeme dok ne održava priredbe ONE Championship dovodi pojačanja.

Nakon dovođenja bivšeg Gloryjevog prvaka Sittichaija Sitsongpeenonga, Jonaya Risca i Bogdana Stoice, azijska promocija svoj roster u teškoj kategoriji kickboxinga ojačala je Ismaelom Londtom.


Rotterdamski Surinamac tijekom karijere pobjeđivao je Rica Verhoevena, Mladena Brestovca, Briana Douwesa, Franka Munoza, Sergeja Lascenka, Tomaša Hrona, Pavela Zhuravleva, Mourada Bouzidija, Sebastiana Ciobanua, Freddyja Kemaya, Hesdyja Gergesa, Dževada Poturka, Rustemija Kreshnika, Jahfarra Wilnisa i Andersona Silvu. 


34-godišnji ‘Mr. Pain’ posljednji put se borio u prosincu prošle godine. Na Mix Fight Championship priredbi u Frankfurtu osvojio je turnir četvorice. U polufinalu je u prvoj rundi nokautirao Envera Šljivara, a u finalu je prekidom u prvoj rundi slavio protiv Jamesa McSweeneya.


2015. u Groznom je izgubio nokautom u trećoj rundi od Badra Harija. U periodu između 2016. i 2017. pet se puta borio za Glory (3 pobjede, 2 poraza). Osvojio je i turnir izazivača u teškoj kategoriji, ali nije dobio borbu za pojas protiv Verhoevena.


Bivšeg SuperKombatovog prvaka u ONE teškoj kategoriji čekaju Tarik Khbabez, ‘Braddock’ Silva kojeg je već pobijedio 2016., Alain Ngalani, kao i prvak u poluteškoj kategoriji Roman Kryklia koji se bori i kao teškaš.




693
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Ismael Londt
Najpopularnije
Najnovije