Autor: dh
Datum objave: 02.10.2020
Komentari:


Ispovijest UFC-ova borca: 'Koronavirus me nokautirao, više se tako ne želim osjećati'

Turman otkrio kako se osjećao kada je dobio pozitivan nalaz testiranja na koronavirusa

Brazilski MMA borac Wellington Turman otkazao je svoj nastup na UFC-ovoj priredi nakon što je saznao da boluje od COVID-19. Turman se 31. listopada trebao boriti protiv Seana Stricklanda. 


UFC-ov borac srednje kategorije otkrio kako se osjećao kada je dobio pozitivan nalaz testiranja na koronavirusa


Sve mu se u trenutku promijenilo, te je opisao što je sve proživio kada je bolest uznapredovala.


- Testirao sam se prije tri tjedna. Prve simptome imao je moj brat, a dan kasnije i ja se počeo osjećati isto. Treba proći neko vrijeme od prvog kontakta do trenutka kada se pokažu prvi simptomi zaraze - otkrio je Turman i nastavio:


- Čekao sam tri dana i onda sam otišao na testiranje. Nalaz je bio pozitivan. Bio sam u vrlo lošem stanju. Inače nisam bolestan, čak nisam ni prehlađen, ali to me je nokautiralo.

Brazilac je opisao simptome bolesti te istaknuo kako je imao problema s disanjem. 

- Imao sam temperaturu, osjećao sam bol u prsima i teško sam dolazio do zraka. Osjećao sam se kao starac. Kada sam izveo psa u šetnju i onda trebao za njim počistiti, odmah bih teško disao - podvukao je Turman i dodao:


- Bilo je vrlo loše. Bio sam u lošem stanju dva tjedna, tada mi je se poboljšalo. Još uvijek osjećam malu bol u prsima, ali se osjećam bolje.


Turman je svoje iskustvo podijelio s javnosti i naglasio kako se više nikad ne želi tako osjećati.

- Treba biti oprezan s koronavirusom. Uvijek sam se dobro brinuo o sebi, posebno zbog UFC-a. Trebaš biti zdrav čitavo vrijeme. Brinuo sam se o sebi. Uživam biti u kući, ali onda je dobiješ od vlastite obitelji i ne znaš da si zaražen - rekao je Turman i zaključio:


- Bilo je jako ružno. Nisam trebao otići u bolnicu, ali me je koronavirus nokautirao na način na koji se više ne želim osjećati.


Foto: Facebook

713
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije