Autor: Admin
Datum objave: 12.03.2012
Komentari:
4,75


ITF TKD ALFA BROD NA 10. PRNJAVOR OPENU

Nastupilo 300-ak natjecatelja

10. ožujka 2012. godine u Prnjavoru (BiH) održan je međunarodni turnir u ITF taekwondou.

 

Nastupilo je oko 300 natjecatelja, 25 klubova iz Grčke, Bugarske, Austrije, Makedonije, Srbije, Slovenije, Hrvatske te iz BiH. 

 

Natjecanje se odvijalo u formama i borbama. Jedna od novosti je i ta što su kadeti nastupali u visinskim a ne u težinskim kategorijama. Razlog tome je što na Europskom prvenstvu također su kadeti podijeljeni u visinskim kategorijama tako da su treneri i natjecatelji imali nova iskustva.

 

Samo natjecanje je bilo odlično organizirano. Pojedine kategorije su imale i po 30 natjecatelja tako da je zaista trebala dobra  pripremljenost natjecatelja kako bi se izdržalo natjecanje.

 

Za ovaj turnir je za izdvojiti nastup Tomislava Katušić koji je imao veliku konkurenciju te uspio osvojiti dva druga mjesta. To više što su mu borbe počele kasno poslije podne  a zatim je imao četiri borbe u kratkim razmacima sa vrlo jakim protivnicima gdje je finale izgubio tijesnom odlukom sudaca.

 

 

 

Alfe su nastupile sa 12 natjecatelja a osvajači medalja u kadetima su :

Tomislav Katušić 2. mjesto forme crni pojas, 2. mjesto borbe (-155cm)

Filip Matković 3. mjesto forme crni pojas

Jan Šoštarić 3. mjesto forme žuti pojas

Dora Matković  1. mjesto forme crni pojas

 

i JUNIOR :

Kristijan Katušić 3. mjesto forme crni pojas II dan,  1. mjesto borbe -45 kg

 

Još su nastupili : Marko Gajić, Gabrijel Božinović, Adam Hercog, Ivan Jerković, Matej Nenadić, Daniel Lazar i Mateja Marić , sudac Anto Marić i trener Robert Katušić.

 

Slijedeći nastup Alfi je Državno prvenstvo u borbama za juniore i seniore koje će se održati 24. ožujka u Slavonskom Brodu, gdje smo i klub domaći. Prvenstvo će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani Vijuš. Na prvenstvu će nastupiti i veći dio ekipe koja je osvojila naslov Svjetskog prvaka a očekuju se vrlo zanimljive borbe jer će to biti za pojedine juniore i seniore presudno za ulazak u reprezentaciju koja će nastupiti u svibnju u Bugarskoj Sofiji na Europskom prvenstvu.

2205
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: ITF Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije