Autor: Admin
Datum objave: 08.10.2012
Komentari:
0,00


IVAN STANIĆ DOGOVARA REVANŠ SA STOICOM

Nada se povratku na pobjedničke staze

Ivan Stanić nastavlja s napornim treninzima te nema sumnje da će biti potpuno spreman za meč u Splitu gdje bi se trebao bratiti na pobjedničke staze.

 

Imaš dva poraza u nizu sudačkom odlukom, doduše od vrlo kvalitetnih protivnika, što pogotovo vrijedi za Bogdana Stoicu. Možemo li očekivati povratak na pobjedničke staze? Stvara li ti to dodatni psihički pritisak prije meča?

 

"Imam već jako puno teških mečeva iza sebe, i pobjeda, ali i nažalost poraza. Ne volim gubiti, ali također mogu reći da su mi porazi još veći poticaj da treniram jače i bolje. Porazi mi ne stvaraju nikakav pritisak zato jer se uvijek vodim mišlju da nije bitno koliko puta padneš, već koliko se puta digneš. Nemam nikakvu izliku za oba poraza, jer sam stvarno teško trenirao i dobro se pripremio. Izgubio sam, ali nisam nimalo bio pao duhom. S Bogdanom sam bio u pregovorima za revanš, ali je on pao s motora pa je to malo prolongirano, nadam se da će do tog meča doći, a onda neću više dopustiti da me iznenadi letećim koljenima. Obećajem publici i svim svojim navijačima da ću dati sve od sebe da meč ne ode do odluke sudaca."

 

Protivnik ti je Nizozemac Chilli Yassi, jesi li ga analizirao? Što nam možeš reći o njemu?

 

"Nisam ga nešto detaljnije analizirao, taj dio uvijek obavlja moj trener Mladen Kranjčec. Radi se o Nizozemcu, a svi znamo kakva je njihova škola. Očekujem tvrdog borca, fizički spremnog na sve runde."

 

Kakav je plan za pripreme, jesu li one već započele?

 

"Pripreme traju praktički cijelo vrijeme, jer još od meča s Bogdanom nisam imao neku pauzu s treninzima. Tek kada pobijedim meč, tek tada mogu sam sebi dopustiti neki malo duži odmor, a pošto nisam već zadnja dva meča pobijedio, praktički nisam već četiri mjeseca uzimao pauzu veću od dva ili tri dana te se nadam da poslije ovog meča idem na zasluženi odmor."

 

"Kao i za zadnji meč i sada četiri puta tjedno se ujutro spremam s kondicijskim trenerom Davorom Lješevićem iz fitness studia 7, a večernjim trening s mojim glavnim trenerom Kranjčecom. Ovaj put više radimo na ručnim tehnikama i mogu reći da sam opet "proboksao" i da sam do kraja zaliječio ozljedu šake koju sam vukao zadnjih pola godine. Ovom prilikom zahvalio bih se i svojim sponzorima Auro Domusu iz Opatije i Bar Codeu iz Splita na podršci., rekao je Stanić.

 

Izvor:OFC.hr

1858
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Ivan Stanić, OFC
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije