Autor: mi
Datum objave: 18.03.2016


Ivana Habazin bori se za WBC-ov pojas

Ivana Habazin (15-2, 6 KO) 23. travnja u Švedskoj će se još jednom boriti za svjetski naslov.

Bivša IBF-ova prvakinja u velteru u Stockholmu će izazvati  WBC-ovu prvakinju u supervelteru Mikaelu Lauren (26-3, 11 KO).

"Ivana je velika protivnica, Željela sam se boriti s njom godinama i napokon ću dobiti priliku stati oči u oči s njom u ringu. On je bivša svjetska prvakinja i tehnički jako dobar borac. Nikad nije izgubila prekidom i odradila je svih 10 rundi sa Ceciliom Braekhus. Bit će to teška borba, ali ja želim biti prva koja će ju zaustaviti prekidom" izjavila je 40-godišnja Šveđanka. 


Lauren je prvi poraz doživjela 2010. kada se borila s najboljom boksačicom svijeta Ceciliom Braekhus. U posljednjoj borbi u studenom prošle godine Lauren je prkeidom u 5. rundi svladala bivšu izazivačicu za svjetski naslov Jennifer Retzke.

""WBC je jedna od najcjenjenijih titula i definitivno sam spremna uzeti je. Znam da me čeka težak meč. Mikaela ima fizičke predispozicije, ovo je ipak meču u super velteru a ne u mojoj kategoriji, ali trener i ja spremili smo dobru taktiku i vjerujemo u moju pobjedu! Ako ovo izgubim onda definitivno nema više nekog smisla biti u boksu tako da je ovo sve ili ništa! Od ponedjeljka kad kreće ciklus sparinga biti ću potpuno offline, te neću davati nikakve velike intervjue niti snimanja, što bi mi moglo odvlačiti koncentraciju" napisala je Habazin na Facebooku.




800
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin
Najpopularnije
Najnovije