Autor: HK Osijek
Datum objave: 11.05.2017


Ivica Tadijanov, Saša Milinković, Damir i Goran Vidaković novi crni pojasevi u bjj-u

U Hrvačkom klubu Osijek u subotu je održana promocija u više pojaseve - i četvorica su promovirana u crni pojas.

Ta je čast pripala Saši Milinkoviću, Ivici Tadijanovu, Goranu i Damiru Vidakoviću. Pojaseve je dodijelio Brazilac Roberto Atalla, crni pojas četvrtog stupnja koji je prvi puta posjetio Osijek.



Time je potvrđeno da Hrvački klub Osijek postaje dio Rio Grappling Cluba, najuspješnije Europske momčadi. Tako će titulu osvojenu na nedavno održanom Europskom prvenstvu u Rimu sljedeće godine braniti i Osječani.

Oni su već ranije predstavljali Hrvatsku na Europskim i svjetskim natjecanjima, te su proglašavani prvacima i viceprvacima. Također, među njima je i mnogo višestrukih prvaka Hrvatske poput Mire Erkapića, Vedranaa Orkića, Marka i Andreja Jovanovića, Dominika Livaje i Tomislava Zeca.


Dodijeljeni su i novi ljubičasti, te plavi pojasevi. Iz Hrvačkog kluba Osijek poručuju kako primaju nove članove u  grupe za Brazilski Jiu Jitsu (za odrasle i djecu od 4 do 13 godina). Također, kroz cijelu godinu vrše se upisi u MMA i kickboxing grupu. Treninzi se održavaju od ponedjeljka do subote na adresi Naselje Vladimira Nazora 16 (atomsko sklonište iza zgrade).


Dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj Facebook ili Instagram stranici kluba.



Foto: Kristijan Cimer
1498
Kategorije: Ostali
Tagovi: BJJ, Ivica Tadijanov
Najpopularnije
Najnovije