Autor: mi
Datum objave: 08.10.2016


Ivica Trušček tijesno poražen u Maleziji

Ivica Trušček poražen je u četvrtfinalu Road to Abu Dhabi turnira u velteru u Kuala Lumpuru.

‘Terror’ je u Maleziji izgubio podijeljenom odlukom sudaca od Talijana Giovannija Melilla (5-1)

Hrvatski borac agresivnije je otvorio borbu i napao udarcima nogama. Pogađa lijevim krošeom, pa lijevim middle kickom i prijeti high kickom. Talijan ga potom zatvara u kut i par puta pogađa šakama i laktovima. Melillo je preuzeo kontrolu u drugom dijelu runde i pogodio dobrom kombinacijom lijevom nogom u tijelo i lijevom rukom u glavu.


Trušček dobro pogađa na startu druge runde, Talijan odmah ide na rušenje, a ‘Terror’ se brzo vraća na noge. Melillo plasira dobar lijevi kroše, a Trušček vraća low kickom. U ovom dijelu borbe posebno je dobro koristio prednji direkt protiv 11 centimetara višeg Talijana. U drugom dijelu runde Melillo je imao eksplozivnih 30-ak sekundi u kojima je više puta ppogodio hrvatskog borca.


U trećoj, prilično izjednačenoj rundi Melillo single legom ruši Truščeka i udara ga u potiljak. Talijan se dosta prljavo borio tijekom meča, a Trušček ga je pogodio middle kickom nakon što je obranio novi pokušaj rušenja. ‘Terror’ borbu završava pokušajem giljotine. Suci su na kraju pobjedu, koja je mogla otići na obje strane, dodijelili Talijanu


850
Kategorije: MMA
Tagovi: Ivica Trušček
Najpopularnije
Najnovije