Autor: Admin
Datum objave: 09.11.2011
Komentari:
0,00


IZBJEGAVA LI ANDERSON SILVA PRAVE PROTIVNIKE?

Odbija redom najbolje borce

Anderson Silva, možda najbolji borac današnjice odbija borbe koje bi mu mogle ugroziti titulu..

 

Iako su mješovite borilačke vještine nepredvidive i ulaskom u oktagon ne može prognozirati kraj jer jedan udarac je dovoljan da svi snovi padnu u vodu. Činjenica je da Anderson Silva predvodi najbolje  borce svijeta u mješovitim borilačkim vještinama ali svakako tu činjenicu treba zahvaliti i odbijanju uistinu nekih teških protivnika.

 

Silva je uvijek nalazio razloge zašto se ne bi borio s nekim od ponuđenih boraca. U najnovijoj izjavi za SporTV, Silva je rekao kako ne zna zašto ga je Munoz prozvao da se bori s njim. Njih dvojica su imali prilike trenirati zajedno, Munoz mu je nekoliko puta bio i sparing partner.

 

Prema riječima Silve, misli da su bili prijatelji. Munoz je trenirao s njim tek u nekoliko prilika, ali bez obzira na to Munoz je uvijek htio priliku za naslov.

 

 

 

Nedavno je također rekao kako Chael Sonnen, jedini čovijek u UFC-u koji je bio najbliže pobjedi nad prvakom, ne zaslužuje novu priliku za naslov. Moramo priznati da je pomalo nerazumno od Silve da ne pruži priliku Sonnenu. Trenutno je Sonnen možda najizgledniji protivnik za Silvu.

 

Također, Silva je rekao kako se nikad ne bi borio niti sa Jonom Jonesom, svojim novopečenim prijateljem, a svi znamo da je Silva imao i bori u poluteškoj kategoriji. Silva je rekao kako nema šanse da se bori s Jonom Jonesom jer su u drugim težinskim kategorijama ali su i prijatelji. Ista stvar je bila i Lyotom Machidom.

 

Jedini protivnik kojeg Silva trenutno želi je Michael Bisping.

2744
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Lyoto Machida, MMA, Jon Jones, Anderson Silva, Chael Sonnen
Komentari
# 7 Dana 11.11.2011 - 08:07 katsumoto ... je rekao/la:
ovo je stvarno glup članak....ovaj novinar koji je ovo napisao je sigurno ćorav i nema pojma o Andersonu Silvi.....Silva je pobjedio u srednjoj kategorije sve što se je pobjedit dalo, tu nema kalkulacija kod odabira protivnika i slično....a onaj kreten Sonnen, ne zaslužuje, da se bori za pojas, jer ima puno drugih boraca koji si zaslužuju borbu za pojas....Munoz, Belfort, Stann
 
# 6 Dana 09.11.2011 - 21:19 mko ... je rekao/la:
ovo je ko kad su za fedora krenuli da pricaju kako izbegava opasne protivnike..a to su ameri prosuli..ne znam samo ko je ovu glupost izrekao
 
# 5 Dana 09.11.2011 - 20:42 mma ... je rekao/la:
ovo je super članak,pa jebo te on se nebi borio s nijednim hrvačem
 
# 4 Dana 09.11.2011 - 20:12 CHIBOTAURO ... je rekao/la:
OVO JE NAJGLUPLJI ČLANAK KOJI SAM IKADA PROČITAO NA CRORINGU. ANDERSON SILVA NEMA VIŠE SA KIM DA SE BORI. ON JE POBIJEDIO NAJBOLJE,I SONENA I DRUGE. A MUNOZ NEMA ŠANSE,NIKAVE PA NI TE. A SONEN JE IZGUBIO PA NEKA ČEKA SVOJ RED. CRORING NEMOJ PISAT VIŠE TAKVE GLUPOSTI. NAJBOLJI SI PORTAL ZA BORILAČKE SPORTOVE!!! POZDRAV IZ PULE! CHIBOTAURO
 
# 3 Dana 09.11.2011 - 16:54 cbs ... je rekao/la:
gluposti. zna se tko je promotor. borci u ufc-u ne biraju suparnike. nije to m1 pa da fedoru namješta one koji mu pašu (a i to nije dobro jer je tako izgubio od Werduma a i sad su mu rađe dali Monsona nego Gonzagu)
 
# 2 Dana 09.11.2011 - 16:48 gojko rucevic ... je rekao/la:
sonen je bolesnik koji ne zna podnijeti poraz. to govori njegovo ponasanje.
 
# 1 Dana 09.11.2011 - 12:34 spider ... je rekao/la:
mislim da je smijesno govoriti takve gluposti za andersona silvu,da izbjegava ozbiljne protivnike.covijek nikada nije bio porazen u ufc i najbolji je borac u srednjoj kategoriji svih vremena.druga stvar zasto bi se on borio sa jon jonesom ili machidom oni su u poluteskoj kategoriji a on je u srednoj kategoriji.to je isto ko da bi govorio da jones izbjegava velasqueza,to nema nikakvog smisla.i wanderlei silva je u vrijeme pride za kakvu borbu koju se je borio u teskoj kategoriji digo kilazu ali nikada nije ostao u teskoj kategoriji.dokle se anderson silva mora dokazivati,do svoje 40 godine ili sta.anderson silva je svoje dokazao i pokazao.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije