Autor: Admin
Datum objave: 18.07.2011
Komentari:
0,00


JAKOV GOSPIĆ ZA WBC TITULU

Nadamo se dobrom meču i poštenom suđenju

Pripreme duge 70 dana su iza Jakova Gospića! Zadarski boksački profesionalac preksutra će u njemačkom Göppingenu odraditi najvažniji meč karijere: borit će se za mediteransku titulu po WBC verziji protiv njemačkog Turčina Erkana Tepera (5-0-0).

Gospić u dosadašnjih 12 mečeva bez majice ima 10 pobjeda i dva poraza, a meč u Göppingenu bit će mu izuzetno važan, ne toliko zbog pojasa koji je u igri, nego zbog snage suparnika.

Pobijedi li, Gospić će napraviti ogroman korak naprijed u karijeri.

- Jakovu će u kutu biti Ante Matas, splitski trener, član Pitbulla, koji ima ogromno iskustvo. U Matasa imamo maksimalno povjerenje, kaže Edi Milošević, Gospićev trener koji je svoju ulogu tako prepustio Splićaninu za kojega smatra da je iskusniji.


- Pripreme smo odradili kvalitetno. Bilo je naporno, ali sada sam siguran da Jakov nikada nije bio spremniji. Moram zahvaliti Šimi i Bepu Filipiju koji su nam bili na dispoziciji za sparinge, također hvala i treneru Draganu Vidaiću na pomoći. Ne smijem zaboraviti niti Marka Tomasovića koji je također sparirao Jakovu. Čemu se nadamo? Pobjedi naravno, ali prije svega dobrom meču i poštenom suđenju.
Meč je na rasporedu u petak, uz izravan prijenos na Eurosportu od 21 sat.
3289
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Jakov Gospić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije