Autor: Admin
Datum objave: 02.07.2013
Komentari:
0,00


JANEČIĆ SREBRNI NA GP VELIKA NAGRADA NJEMAČKE

Odličan Janečić ostvario četiri pobjede

Danijel Janečić osvojio srebro na Grand Prix turniru Velika nagrada Njemačke, na turniru je sudjelovalo sveukupno 129 boraca iz 19 zemalja.

 

Seniorska hrvačka reprezentacija proteklog je vikenda (27.-30.lipnja 2013. g.) nastupila na jakom međunarodnom Grand Prix turniru "Velika nagrada Njemačke" održanom u Dortmundu, Njemačka.

 

Na turnir su u sastavu naše reprezentacije otputovali slijedeći hrvači;

 

Kat. do 55 kg:  Ivan Lončarić

 Kat. do 66 kg:  Danijel Janečić

 Kat. do 96 kg:  Siniša Hogač

 Kat. do 120kg: Dejan  Šokman

 

Na turniru je sudjelovalo sveukupno 129 boraca iz 19 zemalja.

 

 

 

Najuspješniji od naših hrvača bio je Danijel Janečić, osvojivši odlično 2. mjesto  u težinskoj kategoriji do 66 kg u kojoj je nastupilo 23 hrvača. Danijel je ostvario 4 pobjede u borbama protiv Frunze Harutynyana SWE, Denysa Demyanakova UKR, Ondrew Ulipa CZE i Dawida Karecinskog POL. U finalu je izgubio od njemačkog predstavnika Franka Staeblera te tako osvojio srebro.

 

U težinskoj kategoriji do 55 kg nastupilo je 9 hrvača, Ivan Lončarić izgubio je od njemačkog predstavnika Fabiana Schmitta, te je u konačnom poretku završio na 7 mjestu.

 

U težinskoj kategoriji do 96 kg nastupilo je 16 hrvača. Siniša Hogač poražen je od Finca Time Kalioa, u konačnom poretku kategorije plasiran je na 9.mjestu

 

U težinskoj kategoriji do 120 kg, Dejan Šokman izgubio je od Njemca Kasima Arasa, te na kraju plasiran kao 12. od 15 hrvača.

 

Hrvalo se je po novim pravilima, reprezentaciju na ovom turniru vodio je trener Pero Panić, a uz reprezentaciju je putovao i sudio na turniru naš međunarodni sudac Senad Handanagić.

1660
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije